Moda

Mango boemska jesen u Westgateu!

Od ove jeseni u Westgate Shopping Cityju svi ljubitelji popularnog high street brenda moći će uživati u kupovini svojih omiljenih trendi komada u novoj, prostranijoj i modernijoj Mango trgovini. Obožavateljice brenda dočekat će najnovija jesenska kolekcija namijenjena neovisnoj ženi.

Kolekcija odiše romantičnim stilom i ženstvenim komadima koji se savršeno spaja sa snažnim kožnim detaljima. Boemski, romantični i detalji inspirirani rock glazbom jasno pokazuju britanski utjecaj koji se nastavlja na priču o jakoj, pozitivnoj i modernoj ženi današnjice.

Španjolski modni brend svoju prepoznatljivost duguje chic odjevnim predmetima, praćenju svjetskih trendova te pristupačnim cijenama. Ovim značajnim preuređenjem prodajnog prostora nova Mango trgovina postat će usklađena sa svjetskim standardima te će raznolikost nove kolekcije i vrhunska kvaliteta ove modne marke doći do još većeg izražaja.

 | Autor: arhiva arhiva

Ova vijest zasigurno će razveseliti sve trendseterice koje često kupuju u poznatoj modnoj kući, a ponuda u novom većem konceptu trgovine zasigurno će udovoljiti svim njihovim željama.

Vidimo se u novootvorenom Mangu u Westgateu!

Photo: arhiva

Komentari 0