Moda

Manekenki pukla štikla: Svi joj se smiju, a Kylie oduševljena!

Ni tajna lokacija, kao ni nova kolekcija i poznata imena nisu uspjeli privući toliko paženje kao jedan model...

Što god svi mislili o njegovim dizajnerskim ostvarenjima Kanye je uporan u razvijanju svog stvaralaštva. Iako se čini da je vrijeme proletilo, upravo je predstavi čak četvrtu kolekciju pod nazivom Yeezy Season 4, a cijeli je događaj organiziran na tajnoj lokaciji. No, naravno, lokacija više nije tajna... Sve se odvilo u Franklin D. Roosevelt Four Freedoms parku, u New Yorku.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ipak, koliko god se on trudio, aktualna tema svjetkih trendsettera nije njegova nova kolekcija, već nesretna manekenka koja je noseći njegovu reviju prošetala pistom u pomalo nehumanim uvjetima.

Naime, iscrpljeni modeli gotovo su se vukli po postavljenoj pisti, a u jednom su trenu odlučili bojkotirati stroge upute i jednostavno sjesti na travu iščekujući prijeko potrebno osvježenje. Uzvanici su šokirano gledali što se događa, a pojedini su na društvenim mrežama pozvali na bojkot Kanyea.

I kao da cijeli taj debakl nije bio dovoljan, jedna je manekenka nesuđenom dizajneru "otela" svu pažnju. 

Naime, nesretna dama se usred revije obračunala s puknutom potpeticom koja je nije spriječila da unatoč potpunom izostanku elegantnog manekenskog hoda svoj zadatak odradi do kraja.

 

Nakon nekoliko neugodnih trenutaka (koji su se činili kao vječnost) jedan se muškarac napokon dosjetio da je mladoj dami možda potrebna pomoć te je odradio reviju s njom. Sumnjam da će zato i sam uskoro postati maneken, ali svjedno se može pohvaliti kako je šetao svjetskim modnim pistama.

Naravno, korisnici društvenih mreža su jedva dočekali nešto takvo pa su cijeli događaj (na ionako vječnom Internetu) obilježili prikladnim dosjetkama.

Jedina osoba kojoj nije bilo smiješno je Kylie Jenner koja je oduševljena njezinom upornošću.

"Ponosim se njom. Nije nas željela razočarati, stisnula je zube i dala sve od sebe. Fanstatična je - napisala je Kylie na svom Twitteru.

Photo: Getty Images

Komentari 0