Moda

Mala crna haljina Zrinke Cvitešić

U nedjelju 16. ožujka u Zagrebu je održana premijera filma ''Najljepša je zemlja moja'' u kojem glumica Zrinka Cvitešić ima glavnu ulogu. Za tu priliku, glumica je zablistala u maloj crnoj haljini s potpisom Matije Vuice.

Crna čipka u trendu je već nekoliko sezona, a mala crna haljina idealan je odabir za svaku prigodu. Stoga se Zrinka za premijeru svog novog filma odlučila za kratku haljinu koju je dizajnira Matija Vuica s kojom glumica već dulje vrijeme uspješno surađuje.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Haljinica blagog A kroja gornjim dijelom i bogatim materijalom prati liniju tijela, dok je doza seksipila postignuta pomoću prozirnih rukava ukrašenih čipkom. Struk je naglašen uvezenim remenom te se haljina bogato pruža duljinom iznad koljena i otkriva noge. S obzirom na materijal kojim dominira čipka, Zrinka je ostavila naglasak na samoj haljini i kombinirala je uz nude peep-toe salonke i mini crnu torbicu.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Make up je dominirao na očima koje su bile u zemljanim tonovima smokey eyesa te dodatno naglašene debelom linijom crnog tuša i nekoliko slojeva maskare. Na obrazima je kombinirano sjenilo boje breskve i shimmer kako bi se dobio prirodan sjaj lica, dok je čitav look zaokružen nude ružem na usnama. Frizura je također u svečanijem tonu s visokom punđom koja je ostavila make up u prvom planu.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Konačan dojam je odličan i Zrinka je ujedno izgledala seksi i elegantno. Očigledno je kako se popularna glumica odlično snalazi u kreacijama Matije Vuice, a to je pokazala i ovoga puta kombiniravši trendi komade poput nude salonki, ali i detalja kao visoke punđe. S obzirom na sve veće uspjehe koje glumica niže u Velikoj Britaniji, radujemo se novim izdanjima s crvenog tepiha.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Goran Jakuš/Pixsell

Komentari 0