Moda

Mala crna haljina dugo nije izgledala ovako dobro! Izazovna kombinacija prolaznice to potvrđuje

  • "Od kuda krenuti?", zapitali smo se kada smo ugledali fotografiju prolaznice koja nas u trenu privukla modnom kombinacijom
  • Obožavamo modne analize u kojima imamo samo riječi hvale, a pred tobom je baš jedna takva kombinacija
  • Klasik, malu crnu haljinu, i megapopularne visoke kaubojke prolaznica iz Zadra spojila je u mamac za poglede

Na zadarskim ulicama smo primijetili prolaznicu koja je našu pažnju privukla "all black" modnom kombinacijom. Dominantno crne odjevne kombinacije za neke su ziheraški odabir, no ne možemo se oteti dojmu kako istovremeno mogu djelovati i "moćno" i "elegantno".

Možda vas zanima Jednostavno, a tako 'cool'. Ova Zadranka je prava maherica kada je moda u pitanju Rubrika Moda Moda

 | Autor: Dino Stanin/PIXSELL Dino Stanin/PIXSELL Ulična moda, Zadar

Među spomenute bismo svakako ubrojali i spomenuti stajling sa zadarskih ulica. Njegova zvijezda bila je kratka crna haljina koja je na prsima ukrašena dekorativnom čipkom. Uz nju je prolaznica kombinirala crni sako, a atraktivnost cjelokupnom outfitu zasigurno su dale i megapopularne crne kaubojke. Odabrali model pronašli smo u aktualnoj ponudi brenda Stradivarius, a za njega ćeš trebati izdvojiti 450 kuna. Pronaći ih možeš upravo ovdje.

Slava kožnih kaubojki ne jenjava, a mi smo iz aktualne ponude vodećih dućana ulične mode izdvojile još tri modela koja možeš nabaviti već danas.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Primjeri crnih kaubojki iza aktualne ponude

Primjeri: Zara (899,90 kuna), Reserved (499,90 kuna), Stradivarius (549,90 kuna)

Možda vas zanima Jedan komad doista čini sve. Ukradite sjajni stilski trik od dvije mlade prolaznice iz Zadra Rubrika Moda Moda

Odabrani stajling prolaznica je upotpunila dizajnerskom torbicom i sunčanim naočalama, a dominantnu crninu razbila je zlatnim detaljima. Osim zlatnih akcenata na spomenutim modnim detaljima, prolaznica je odabrala i zlatni nakit i sat, koji su cjelokupnom izgledu dali dozu bezvremene elegancije.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Komentari 0