Moda

Maja Šuput pojavila se u čak 3 Zarina outfita!

Maji Šuput moda nikako nije stran pojam, dapače, navikli smo je gledati u super luksuznim, fancy outfitima - prema tome kad ju vidimo u Zari od-glave-do-pete, odmah nam srce zaigra!

Možda i najsimpatičnije lice domaće estrade, gotovo svaki dan nas počasti novom outfit fotkom na svojem Instagram profilu. Iako su komadi koje viđamo na Maji Šuput najčešće debelo izvan našeg budžeta, baš smo zato super sretni kad primijetimo da čak i ona kupuje u omiljenoj nam Zari. Ovoga puta smo je vidjeli u ne jednom, već tri različita Zarina outfita koje već danas možeš iskopirati i kupiti! 

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Ovo divno lepršavo odijelo izgleda kao stvoreno za Majinu sitnu figuru, a super stvar kod odijela je i činjenica da komade možeš nositi zajedno, ali i odvojeno. Odijela su trenutno veliki trend u modnom svijetu, a ovo Zarino će te koštati ravno 800 kuna. 

 | Autor: Zara Zara Jakna s printom (499 kuna) i hlače sa cvjetnim printom (299 kuna)

Još jedno Zarino odijelo koje je Maja tako vješto iskombinirala sastoji se od kratkih hlačica i blejzera super popularnog kariranog printa! Maja je na cijelu kombinaciju dodala remek na struk te tako naglasila liniju svog tijela te zaokružila outfit Hermesovom Birkin torbicom u boji. 

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Karirane kratke hlače i sako s ovratnikom genijalna su kombinacija kod koje se ne trebaš puno zamarati modnim dodacima i dodatnim detaljima. Pogotovo kad dolaze u ovoj super cool zelenoj kariranoj varijanti.

 | Autor: Zara Zara Karirane kratke hlače (299 kuna) i karirani sako (599 kuna) 

Maja ove sezone očito jako voli široke hlače - jer je ovo već treći put u tjedan dana da je vidimo u ovom modelu. Zarine bijele hlače s bočnom trakom iskombinirala je s bomber jaknicom iste nijanse te nude parom omiljenih joj Louboutinki.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 Vjerovali ili ne, ove su hlače trenutno rasprodane u Zarinoj online trgovini, ali ne brini još ih stigneš uloviti prije proljeća! Popularne hlače s crtom postale su apsolutni must-have za proljeće/ljeto 2018., a Maja nam je samo dala dobru ideju kako ih nositi...

Možda vas zanima Znamo gdje kupiti trenutno najpoželjnije hlače s crtom Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Hlače s bočnom trakom (299 kuna)

Photo: Instagram @majasuput

Komentari 0