Moda

Mai by Majda u beskrajno šarmantnoj ljetnoj kolekciji

Predstavljena nova cruise kolekcija popularnog brenda_

Njezini modeli jednostavni su, no u isto vrijeme beskrajno romantični i ženstveni. Ljupki i odvažni, a opet nosivi u svakoj prilici, bio to poslovni sastanak, ležerna kava s frendicama, romantična šetnja gradom ili pak ludi noćni izlazak... Riječ je o poznatoj domaćoj dizajnerici Majdi Postružin, koja se krije iza popularnog brenda Mai by Majda.

 | Autor: Karmen Oblak Karmen Oblak

Ovog ljeta, predstavljaju nam cruise kolekciju nadahnutu sexy dnevnim stajlingom u kojem se žena uvijek može osjećati lijepo, ugodno i privlačno. Nova, ljetna priča donosi nam beskrajno šarmantne modele haljina, suknji i majica u najnježnijim pastelnim tonovima i divnog cvjetnog uzorka. Kolekcija je u potpunosti izrađena od prirodnih materijala, uglavnom pamuka, a jednako izvrsno će pristajati uz vrtoglave štikle, balerinke, ali i sportske tenisice. Dizajnerica nije zaboravila ni na one najmlađe, kreirajući mini kolekciju za mini fashionistice, koje će tako odjevnim kombinacijama moći lako stati uz bok svojim modno osviještenim mamama.

 | Autor: Karmen Oblak Karmen Oblak

Mai by Majda žena u svako doba dana lijepo je obučena i primijećena gdje god se pojavi. Bezbrižna i neopterećena uživa u životu i svakom dragocjenom trenutku sa svojim najmilijima. Cijela kolekcija dostupna je u prekrasnom ambijentu MAI showrooma na adresi Dudovec 51, a sve novosti vezane za brend mogu se pratiti na Instagramu i Facebooku.

Photo: Karmen Oblak

Komentari 0