Moda

Ma, tko još ne zna da su kožnate hlače hit sezone?!

Sve popularnije, kožnate hlače su elegantne uz volane i cvijeće ili poslovne uz sako, a mi vam donosimo prijedloge

Na ulicama su ih popularizirale manekenke koje su ih sjajno kombinirale u ležernim stylinzima, a onda su trendseterice shvatile praktičnost i upečatljivost kožnatih hlača. Od eko ili prave kože, najbitnije je da vam lijepo ističu figuru. Dakle, neka nisu preširoke (osim ako je riječ o vrećastome modelu ili tzv. culottes-hlačama) niti preuske.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Samo jedan klasičan komad poput sakoa dovoljan je da se “uozbiljite” i dobijete elegantan poslovni look. Na to dodajte salonke i spremni ste za sastanke. Kožnate hlače jako vole i topla udobna pletiva za chic kombinacije, a ako niste sigurni ide li kakva tanja bundica na njih, neka vam Olivia Palermo posluži za inspiraciju.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Nakon crne kože crvena u svim nijansama popularna je među fashionisticama. S jedne strane, idealna za color blocking (s plavom osobito), a niste li za otkačenije stylinge, siva i zagasita ljubičasta idealan su joj stilski par. Na modnim pistama dizajneri je obožavaju u toplim čokoladnim i tamnijim varijantama koje savršeno prolaze i od glave do pete. S dolaskom proljeća pletiva zamijenite cvjetnim komadima i modelima s volanima koji će ublažiti buntovnu stranu kožnatih hlača.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0