Moda

Lykke ima prekrasnu novu kolekciju inspiriranu suncem i mjesecom, nešto potpuno drukčije...

  • Lykke je već nekoliko godina jedan od omiljenih domaćih brendova nakita koji je srca mnogih žena osvojio prekrasnim mirisnim medaljonima
  • Ususret ljetu, brend je predstavio novu Universe kolekciju, nosivu u svim prilikama i zamišljenu da postane dio nas
  • Nova kolekcija koja će obilježiti godinu pred nama inspirirana je suncem i mjesecom kao predstavnicima raznolikosti, ali i ujedinjenih suprotnosti

Posljednjih nekoliko godina Lykke nije postao samo omiljeni brend nakita, već i dio identiteta mnogih žena, osvojivši njihova srca prekrasnim medaljonima i privjescima, ali i posebnom dozom autentičnosti koju nakit dobiva gravurom. Ususret ljetu, brend je predstavio novu Universe kolekciju, nosivu u svim prilikama i zamišljenu da postane dio nas. 

Popratna kampanja koju je Danko Šimunović snimio uz modele Nikolinu Minovsku i Elenu Dizdar, odjevene u pažljivo odabrane komade nove proljetne H&M kolekcije, nešto je potpuno drugačije od onoga što smo navikli vidjeti iz radionice ovoga hrvatskoga brenda.

 | Autor: Danko Šimunović Danko Šimunović

Osim što su Lykke medaljoni specifični i autentični sami po sebi, poznati su i po tome što ih rado biraju i nose žene doista raznih zanimanja i godina, a jedna im je stvar svima zajednička - želja za slavljenjem vlastite ljepote i elegancije. Nova kolekcija koja će obilježiti godinu pred nama inspirirana je suncem i mjesecom kao predstavnicima raznolikosti, ali i ujedinjenih suprotnosti. 

“Oni se privlače i upotpunjuju. Sunce nas grije, a mjesec zaljubljuje naša srca… Služe nam kao podsjetnik da sva ljubav kreće od nas samih i tako otvara naša prostranstva prema drugima. Budući da su sunce i mjesec simboli dana i noći, tako želimo prikazati da se Lykke nosi od jutra do večeri, pa je naziv kampanje From Dawn Till Dusk” - poručili su Darija Kovačević i Krešimir Petrić koji stoje iza brenda Lykke.

 | Autor: Danko Šimunović Danko Šimunović

 | Autor: Danko Šimunović Danko Šimunović

Medaljoni iz Universe kolekcije posebne su reljefne strukture kojom se razlikuju od ostalih medaljona, a koja je ove godine popularnija no ikad. Upravo zbog te posebnosti novi su komadi nosivi u raznim prilikama jer se jednako lako uklapaju kako u dnevne, tako i noćne kombinacije.

Bilo da izlazimo u šetnju ili nas čeka cjelodnevni posao i izlazak nakon toga, Lykke će se nakit savršeno uklopiti u svaku priču, a ono što ga uz reljefnu strukturu čini autentičnim je i gravura zahvaljujući kojoj ono što smo odabrali nositi pored srca može biti s nama u svakoj prilici.

 | Autor: Danko Šimunović Danko Šimunović  | Autor: Danko Šimunović Danko Šimunović

Lykke priča 

Svi smo mi jedinstveni i zbog toga se trudimo i pazimo na svaki detalj. Naš unutarnji svemir sjedinjuje se s vanjskim, a rezultat je otvaranje naših prostranstava drugima. Baš zato je svaki djelić nas i onoga što nosimo važan, pogotovo kada govorimo o nakitu. Lykke mijenja poimanje nakita kao modnog dodatka i donosi nešto više, s mirisom budi osjetila, a iza dizajna se skriva priča svakog pojedinog medaljona. Tako poklanjamo uspomenu koja prvenstveno nosi emocionalnu vrijednost i budi draga sjećanja. 

Lykke tim je mali krug kreativaca koji su slijedeći istu viziju i snove dali oduška duši i mašti u kreaciji nakita s dozom sreće. Kroz ugodnu, prijateljsku i inspirativnu atmosferu osluškuju i ispunjavaju želje svojih kupaca, te stvaraju nakit koji sa svakom personaliziranom gravurom i s pomno odabranim motivom nosi dio nas, naše osobnosti i stila.

 | Autor: Danko Šimunović Danko Šimunović  | Autor: Danko Šimunović Danko Šimunović

Novu kolekciju i ostale Lykke favorite možemo pronaći na službenoj stranici lykke.hr te u Lykke Gift Shopu na adresi Petrinjska 28, u centru Zagreba.

 | Autor: Danko Šimunović Danko Šimunović  | Autor: Danko Šimunović Danko Šimunović

Photo: Danko Šimunović

Komentari 0