Moda
Lei Lou butik proslava 1. rođendana

Luksuzni butik Aleksandre Dojčinović proslavio prvi rođendan: dizajnerica najavljuje brojne novosti

  • Luksuzan butik Aleksandre Dojčinović u centru Zagreba proslavio je prvi rođendan, a na događanju su se osim klijentica, pojavili i brojni prijatelji brenda
  • Proslavu je pratilo i predstavljanje nove kolekcije ovog modnog brenda
  • Nova Lei Lou kolekcija vodi nas u najmondenija ljetovališta i svojevrsni je fusion nekoliko stilova

Najuspješnija hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović ovih dana ima dvostruki razlog za slavlje. Nakon što je u Zagrebu otvorila Boutique Optica La Vie, svoju prvu optičarsku trgovinu i na taj način okrenula sasvim novu poslovnu stranicu, njezin luksuzni Lei Lou butik u Ilici 15, proslavio je prvi rođendan koji nisu propustili brojni prijatelji njenog brenda – Sandra Perković, Ljupka Gojić Mikić, Ecija Ojdanić, Ante Vrban, Ana Radišić, Tihana Harapin Zalepugin, Korana Gvozdić, Marija Jerneić te brojne Aleksandrine klijentice.

Vila Rocca delle Tre Contrade | Autor: Instagram @trecontrade Instagram @trecontrade Aleksandra Dojčinović i Ecija Ojdanić

Ova ambiciozna i nagrađivana domaća poduzetnica novije generacije prošle je godine, otvorenjem butika u strogom centru metropole, koji se prostire na čak 270 kvadrata, stavila krunu na svojih petnaest godina posvećenih modi, ali i pokazala svojim primjerom drugima kako uspješno i s vizijom raditi nakon dvije teške pandemijske godine.

Lei Lou butik proslava 1. rođendana | Autor: John Pavlish John Pavlish Ante Vrban  
„Vrijeme brže prolazi kada si zaokupljen poslom, a meni su protekle dvije godine doslovno proletjele jer sam napokon imala priliku više se posvetiti stvarima kojima prije nisam mogla. Jedan veliki projekt, otvorenje optike, realizirala sam i time obilježila prvu polovicu godine, dok u ovu drugu polovicu krećemo proslavom rođendana zagrebačkog butika, a koju prati nova kolekcija na koju sam jako ponosna, pogotovo na nove modele torbi i ljetnog accessoiresa“, naglašava dizajnerica.

Lei Lou butik proslava 1. rođendana | Autor: John Pavlish John Pavlish Korana Gvozdić

Lei Lou kolekcija za ljeto zaista je posebna priča, podijeljena u nekoliko stilskih fragmenata koji savršeno funkcioniraju kao samostalne cjeline, ali i kada se kombiniraju međusobno. Lei Lou, naime, već odavno nije brand posvećen gotovo isključivo haljinama, što je godinama bio Aleksandrin zaštitni znak.

Lei Lou butik proslava 1. rođendana | Autor: John Pavlish John Pavlish Ana Radišić

Danas je to, bez pretjerivanja, prava hrvatska modna kuća, koja pod svojom kapom ima sve što imaju slični europski i svjetski projekti, a to znači, uz nekoliko linija odjeće, i jednako popularne vlastite linije cipela, nakita i modnih dodataka.

Lei Lou butik proslava 1. rođendana | Autor: John Pavlish John Pavlish Marija Jerneić  
Nova Lei Lou kolekcija zapravo je fusion nekoliko stilova. U isto je vrijeme beskrajno romantična, ali i pomalo edgy, budući da s jedne strane nosi dozu sportske elegancije, a s druge vrhunskog glamura rezerviranog za naša najmondenija ljetovališta i najljepše ljetne zabave.

Lei Lou butik proslava 1. rođendana | Autor: John Pavlish John Pavlish Ljupka Gojić

Šeširi širokog oboda, nove, futuristički dizajnirane torbice gotovo geometrijskih, modernističkih linija, midaxi haljine i novi model sandala Kylie s remenčićima sve je što vam ovo ljeto treba za zabljesnuti na svim događanjima, bilo da je riječ o odlasku na plažu, kavu u gradu, koktel s prijateljicama, vjenčanje ili red carpet!

Photo: John Pavlish

Komentari 0