Moda 09. prosinca 2015.

Luksuz na kioscima: novi Budi.IN Chic već svi obožavaju

Borna Filić/Pixsell.
1/23

Na 164 stranice pronađite najnovije trendove iz svijeta ljepote i mode te intervjue. Časopis je za samosvjesnu ženu koja brine o sebi.

Oduševljena sam konačnim proizvodom. Bilo nam je fantastično na snimanju, odlično smo se zabavili, a ja sam se u elegantnim haljinama i s perikom osjećala kao princeza, rekla je na promociji novog luksuznog glossy magazina glumica Nataša Janjić. Ona je zvijezda prvog broja Budi.IN Chica koji je predstavljen u elegantnom prostoru Lancel trgovine u zagrebačkoj Teslinoj ulici. Osim zanimljivih intervjua s najmoćnijom zagrebačkom odvjetnicom Jadrankom Sloković, sarajevskim šarmerom Brankom Đurićem Đurom, lovcem kviza ‘Potjera’ Deanom Kotigom prvi broj novog omiljenog ženskog časopisa donosi pregršt modnih inspiracija za nadolazeće blagdane kao i beauty novitete te originalne editorijale našeg kreativnog tima. Riječi hvale za novi magazin nije štedjela ni prva dama domaće modne scene, Tihana Harapin Zelepugin, koju su posebno oduševile zanimljive priče o dekoracijama za dom.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

 - Prava sam ‘ovisnica’ o časopisima koji na velikom broju stranica donose prave čitateljske poslastice. Volim pronaći članke o modi i ljepoti, životne intervjue sa zanimljivim i iznimnim ljudima, ali i saznati nešto novo o putovanjima, novim i neotkrivenim lokacijama za odmor i opuštanje. Jako me zanimaju i noviteti u svijetu dizajna interijera, volim pronaći nove, svježe ideje.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Ekipa Budi.IN Chica odradila je lavovski posao na čemu im čestitam, rekla je Nataša koja je s oduševljenjem listala stranice novog magazina i potražila inspiraciju za odabir blagdanskih poklona za svoje najmilije. 

- Nakon što smo ove godine pokrenuli tiskano izdanje Budi.IN-a, koje su čitateljice fantastično primile, pa magazin namijenjen muškarcima Budi.IN Man, red je stigao i na Budi.IN Chic. To je naš prvi pravi luksuzni magazin, u kojem ćete na 164 stranice pronaći modne i beauty teme, shopping ideje, ali i tekstove naših najboljih autora. Želimo da se Chic gleda, ali i čita i da mu se u trenucima odmora možete vraćati. Bolju curu od Nataše, za ambasadoricu prvog broja, nismo mogli poželjeti  - rekla je glavna urednica Vesna Blašković. 

Kako je bilo na predstavljanju novog magazina, pogledajte u galeriji...

Komentari 0