Moda 11. listopada 2012.

Luki Nižetiću izvrsno pristaje retro stil

Petar Glebov/Pixsell.

Prva večer Dove Fashion.hr-a bila je u znaku muških posjetitelja koji su svojim odvažnim kombinacijama s retro touchom zasjenili svoje kolegice.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Luka Nižetić je blistao u sakou blijede mint boje koju je kombinirao uz retro košulju zanimljivog uzorka. Poput pravog džentlmena iz nekih prošlih vremena stavio je sjajno srebrnu leptir mašnu. Kako styling ne bi bio previše svečan, zaokružio ga je uskim crnim hlačama.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Miran Kurspahić njeguje upadljiv retro stil i na svakom modnom eventu plijeni pozornost svojim kombinacijama. Dok Luka vješto balansira između casual komada na koje smo navikli i neobičnih retro odjevnih predmeta, Miran ide do samog kraja. Sinoć se pojavio u mornarskom izdanju u kojem dominira majica na crveno bijele pruge i kapetanski sako. I Miran je styling ublažio s uskim trapericama.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Dame su igrale na sigurnu i trendi kartu. Nevena Rendeli je, kao i obično, bila jedna od bolje odjevenih dama, no moramo priznati da ovo nije jedno od njenih najboljih izdanja. Haljina je ujedinila tri vodeća jesenska hita – boju crvenog vina, peplum i zlatne šiljke. Styling je ženstven, profinjen i primjeren, no u isto vrijeme je suviše trendovski.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je bio na prvoj večeri Dove Fashion.hr-a...

Komentari 0