Moda 21. svibnja 2012.

Luka Nižetić prolupao od ljubavi!

Pixsell.

Ovog vikenda splitski glazbenik snimio je video broj za svoj aktualni singl 'Jugo' koji ujedno najavljuje njegov četvrti studijski album 'Kad zasvira...' čiji je službeni izlazak najavljen za 04. lipnja.

"Pjesma je sve samo ne normalna' već je ranije Luka opisao 'Jugo' dodavši 'mogao bih je opisati kao 'južnjački soundtrack' budući je njezin aranžman vrlo slikovit, kolažan i raznolik. A takav će biti i video broj kojeg smo snimali puna dva dana i na kraju dobili doslovno  materijal za jedan kratkometražni film."

Prema ideji Lukinog team-a u spotu, uz Luku, se pojavljuje glumica Srđana Šimunović koja se našla u ulozi djevojke za kojom je Luka doslovno poludio. 'Mislim da bez Srđane ovaj spot ne bi upola bio toliko originalan i da smo u stvari imali sreće našavši glumicu koja je bila idealna za ulogu prpošne, koketne i pomalo 'pomaknute' prodavačice. Srđana nas je puna dva dana nasmijavala na setu i bila je u pravom smislu dobri duh ekipe i hvala joj na tome' izjavio je mladi Splićanin.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Ovo je spot u kojem je Luka imao najviše statista do sada među kojima ističemo Dana Divjaka u ulozi tromboniste i njegove sjene, te nekoliko lokalnih osoba koje su svojim rolama začinile sam video. Plešivička vinska cesta dostojno je dočarala panoramu s asocijacijom na Mediteran, kao i male uske uličice zagrebačkog Gornjeg grada. U spotu se našla i jedna maslina, traktor, dva medicinska brata i luđačka košulja (stručno "stezulja").

"Nikad nisam toliko uživao u snimanju video broja kao na ovom setu. Hvala Bogu vrijeme nas je dobro poslužilo, a uz neke nepredvidive tehničke probleme gdje nam je npr. prestala raditi jedna kamera, događale su nam se spontane situacije koje su idealno 'legle' za spot, a usput sam upoznao nekoliko divnih ljudi poput obitelji Mulag, gospođe Nade, Ivana i Petra' zaključuje Luka. Prema prvim kadrovima vidljivo je da se Luka super našao u ulozi ludo zaljubljenog muškarca koji na svakom koraku uhodi svoju odabranicu gdje se u jednom momentu preobrazio i u pravi primjerak brkatog dalmatinskog 'lovera."

Premijera spota planirana je početkom lipnja.    

Komentari 0