Moda

Lubenica kao modni dodatak: ovaj ceker u obliku najdražeg ljetnog voća je jednostavno savršen

  • Kada je u pitanju omiljeno ljetno voće mnogih, lubenica će se definitivno naći pri vrhu popisa
  • Lubenicu, čini se, toliko volimo da ju želimo imati i u obliku modnih dodataka. Baš kao slatke limune koje ove godine viđamo posvuda
  • Na jedan zanimljivi modni dodatak, točnije ceker u obliku lubenice, slučajno smo nabasali scrollajući internetom i moramo priznati da smo ga odmah poželjeli imati u svojoj kolekciji
  • Pročitaj također: Ova torba od rafije izgleda tako elegantno i skupo, ali nije! Odličan je komad po pristojnoj cijeni

Ovog ljeta sve je u znaku voća na odjeći, obući i modnim dodacima. Trenutno najviše viđamo limune, naranče i trešnje, ali i drugo voće tu polako zauzima svoje mjesto. Jedno od njih je i, svima nam omiljena - lubenica. Iako bismo očekivali da ćemo uzorak lubenice, kao i uzorke svog drugog voća, pronaći na majicama, bluzama ili haljinama, zapravo smo se pozitivno iznenadili jer smo ju uspjeli 'uhvatiti' na jednom zabavnom cekeru. Slobodno možemo reći, u 3D verziji. 

 | Autor: Instagram @georgeta.dinca Instagram @georgeta.dinca Foto: Instagram @georgeta.dinca

Naime, u pitanju je pleteni ceker brenda Chicwish koji izgleda kao kriška lubenice. Ovaj ceker ima baš sve kao i prava lubenica - zelenu koru, bijeli prijelaz između kore i crvene sredine, pa čak i crne koštice, a krasi ga crvena okrugla ručka za nošenje u ruci što će biti sasvim jednostavno s obzirom na to da je dimenzije 33x22 centimetra. Ovo je idealna veličina cekera za svakodnevne aktivnosti jer nam u njega stanu sve potrepštine poput novčanika, etuija za sunčane naočale, bočice vode i još pokoja sitnica koje će, na jednom mjestu, držati i platnena unutrašnjost (također u crvenoj boji) koja se na vrhu može zatvoriti vezicama. 

 | Autor: Chicwish Chicwish Foto: Chicwish, ceker u obliku lubenice (29,90 eura)  | Autor: Chicwish Chicwish Foto: Chicwish, ceker u obliku lubenice (29,90 eura)

S obzirom na razigran izgled ovog cekera i to da će biti glavna zvijezda bilo kojeg outfita, kod izbora odjeće bi bilo najbolje ne komplicirati previše i sve ostaviti jednostavnim. Tako se možemo odlučiti na jednostavnu bijelu ili čak crnu haljinu ili kombinaciju svijetlih traperica i bijelog topića bez rukava. 

Cijena ovog cekera iznosi 29,90 eura, a možeš ga naručiti putem ovog linka

Photo: Instagram @georgeta.dinca

Komentari 0