Moda

Lov na dobre komade u Arena Centru!

Znamo da su prve asocijacije na ljeto sunce, more i plaža, ali i haljinice, sandalice, šeširi i svi oni lagani, udobni komadi u kojima koračamo kroz mnogima najdraže godišnje doba. I zato svaka od nas priželjkuje barem jednu novu krpicu u kojoj će se osjećati još bolje. Još kad krenu omiljena nam sniženja...

A dobro je poznato da je upravo početak srpnja najbolji odabir za odlazak u shopping. Sve one divne krpice za aktualnu sezonu sada su još primamljivije jer uz sebe imaju poželjni 'sale', a ne treba zanemariti niti zimske konkretne komade koje se isplati uloviti u ovom razdoblju godine.

Kako bi ovakva vrsta shoppinga bila što produktivnija i jednostavnija uvijek predlažemo odlazak u shopping centar, a kada tome dodamo još malo zabave onda se 'običan' shoppping pretvara u pravu malu avanturu iza koje se krije Arena Centar i miss7 koji su za tebe pripremili neodoljivu poslasticu naziva 'Lov na krpice' koja te može odvesti do pravih modnih poslastica. I to znaš kada? Početkom srpnja kada će Arena Centar preplaviti sniženja.

Kako bi upravo ti bila jedna od čak šest sretnica koja će osvojiti vrijedne poklon bonove, prati miss7 iz dana u dan na našem portalu i društvenim mrežama.

Photo: arhiva

Komentari 0