Moda

Look Selene Gomez s crvenog tepiha u Cannesu zaslužio je ništa manje nego - ovacije!

  • Filmski festival u Cannesu poznat je po svojim dugotrajnim ovacijama kao i po glamuroznoj modi na crvenom tepihu koja nerijetko pomiče granice
  • A ako je neki od lookova prošlle večeri filmskog festivala na Azurnoj obali zaslužio veliki pljesak, onda je to onaj Selene Gomez premda se pjevačica i glumica nije odlučila ni za što ekstravagantno
  • Upravo obrnuto, odabrala je klasični look hollywoodske dive, kojim je dominirala je jednostvno - ljepota

Pjevačica/glumica/beauty poduzetnica je stigla na premijeru filma 'Emilia Pérez', glazbenu kriminalističku dramu, odjenuvši Saint Laurentovu haljinu otvorenih ramena, prekrasan primjer column haljine s raskošnim, nabranim bijelim dekolteom. Dojam je bio da je elegantni svileni šal skliznuo niz njezina ramena i tamo ostao... Selenina stilistica bila je Erin Walsh, a imidž klasične filmske zvijezde pojačala je dijamantnom ogrlicom punom detalja i Bvlgarijevim naušnicama s kojih su presijavalo drago kamenje.

 | Autor: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION Doug Peters/PRESS ASSOCIATION Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

I Selenin beauty look je pratio priču iskonske hollywoodsje dive: vizažistica Melissa Murdick kreirala je minimalistički makeup koji je uključivao prirodan ton usana i blago iscrtane oči. Kosu je skupila u sjajni, visoki konjski rep s uvijenim šiškama koje uokviruju lice (o Seleninoj kosi najčešće brine Marissa Marino, ali nije potvrđeno da je ona radila frizuru). Zvijezda je također nosila vatreno crvenu manikuru.

 | Autor: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION Doug Peters/PRESS ASSOCIATION Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

Inače, prije dolaska na premijeru svog filma Selenu smo u Cannesu vidjeli i u šarenoj Balmainovoj haljini s korzetom. Razigrani komad sastojao se od crvenog gornjeg dijela koji dolje prelazi u punu suknju s cvjetnim printom. Kosa je bila skupljena u visoki, blago nakovrčani rep (bez zavjesa šiški s crvenog tepiha).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Walsh (@erinwalshstyle)

A dan ranije, kad je sletjela u južnu Francusku, nosila je peplum mini haljinu Self-Portraita, uparenu s Aspinal of London torbom i Roger Vivier štiklama, a noć prije debija na crvenom tepihu u Cannesu, Gomez je nosila haljinu Oscara de la Rente po mjeri s otvorenim ramenima, plus crveni ruž za usne svog brenda Rare Beauty.

 | Autor: Piovanotto Marco/ABACA/ABACA Piovanotto Marco/ABACA/ABACA

U posljednje vrijeme Selena često radi sa stilisticom Erin Walsh na svojim lookovima za crveni tepih i rezultat je vrlo ženstven izgled. Nosi brendove poput Oscara de la Rente i Versacea, ali i nova imena poput Maticevskog, koristeći elemente poput dekoltea s otvorenim ramenima, detalje s vrpcama i minimalističku paletu boja, baš kao što se vidi i u njezinom stylingu za jučerašnji crveni tepih u Cannesu - i zaslužuje sve ovacije modne zajednice. 

Photo: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

Komentari 0