Moda

Ljubiteljice luksuzne mode, Balmain stiže u Zagreb!

Više nećeš morati surfati bespućima interneta u potrazi za komadima omiljene pariške modne kuće

Dobro si pročitala! Niz svjetski poznatih brendova dostupnih u Hrvatskoj upotpunit će i luksuzna pariška modna kuća Balmain koju krasi prepoznatljivi pariški stil urbane elegancije. Vizija Balmain brenda je utjelovljenje snažne, sofisticirane i neovisne žene koje je kreativni direktor Olivier Rousteing ove sezone pretvorio u glamurozne ratnice. Istražujući Balmainov rad, Rousteing je našao način da ga nadopuni svojim upečatljivim i provokativnim potpisom, a rezultat toga su jedinstveni krojevi i impresivni detalji koji krase i novu kolekciju - čije ćeš komade moći kupiti u Zagrebu!

No, ovo nije prvi put da komadi s potpisom Balmain pronalaze put do domaćih ljubiteljica mode. Naime, krajem svibnja 2015. godine ostvarena je vrlo zapažena dizajnerska suradnja Balmaina s modnim gigantom H&M-om. Kreativni direktor Olivier Rousteing kreirao je vrlo zanimljivu kolekciju prožetu intenzivnim printevima, bogatom zlatnom i vječnom crnom bojom. Premijerno su je pokazale megapopularne Jourdan Dunn i Kendall Jenner na dodjeli Billboard nagrada. Komadi iz spomenute kolekcije u Hrvatskoj su rasprodani rekordnom brzinom pa ne sumnjamo da će ova vijest o dolasku Balmaina na hrvatsko tržište razveseliti mnoge djevojke diljem zemlje.

Nova kolekcija pariške modne kuće bit će dostupna od sredine rujna u trgovini XYZ Premium Fashion Store u Arena Centru u Zagrebu, a mi smo izdvojile nekoliko odličnih komada:

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Balmain jakna (3 990 eura); Balmain ruksak (1 250 eura); Balmain majica (225 eura)

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Balmain haljina (2 490 eura); Balmain torbica (1590 eura); Balmain čizme (990 eura)

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Balmain suknja (890 eura); Balmain haljina (2 950 eura); Balmain suknja (1090 eura)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0