Moda

Ljeto s lijepom kožom bez celulita: Otkrijte kako u novom Budi.IN-u

Sutrašnji broj Budi.IN magazina posvetili smo ljetu s lijepom kožom, modnim hitovima proljetne sezone...

Plise slavu djelomično zaslužuje i kolekciji koju je 1993. predstavio legendarni dizajner Issey Miyake. Njegova Pleats Please paleta krojeva, napravljenih inovativnim procesom proizvodnje.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

olako ali sigurno nova generacija korzeta popela se na vrh jednih od najpoželjnijih modnih detalja ove sezone. i nisu više onakvi kao nekad, sad samo “pomažu” dobrom stilu, a ne figuri. Mi vam u sutrašnjem broju donosimo cool modele iz dućana i prijedloge kako ih nositi. Beauty je ove subote posvećen lijepoj koži. Donosimo vam najbolje proizvode za borbu protiv celulita kako biste u ljeto ušetali bez dosadne narančine kore i potpuno spremne za kratke haljinice. U interijerima pričamo o prirodnim materijalima koje lako možete integrirati u svoj dom: drvo, juta, špaga... a u rubrici destinacija otputovali smo u njemačku Toskanu na pariški način, jednom rječju - Freiburg! I naravno, ni mi nismo odoljeti predivnim proljetnim plodovima koje svi vole - slatkim jagodama, a donosimo tri recepta.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Goran Čižmešija
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar hdoresic

    hdoresic

    testiramo komentiranje