Moda

Ljeto i traper: Kako ga nositi i u najtoplijim danima

Tko kaže da se ljeti ne može nositi traper? Naravno da može, baš je i u trendu, samo treba odabrati dovoljno lagan materijal i komad u kojem koža diše

Traper je materijal koji baš i ne vežemo uz ljeto. Osim u varijanti kratkih hlačica, logično. Volimo traper i volimo traperice, a bez obzira na visoke temperature znamo i kako ih nositi. Kad vani prijeti toplinski udar, zadnje što želimo su uske skinny traperice, ali zato smo im pronašli dobru zamjenu - boyfriend model. Šire su, opuštene i koža u njima puno lakše diše. 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (40 eura), Topshop (63 eura) , Zara (230 kuna)

S druge strane, ako od hlača ne odustaješ (odnosno traperice) bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, možeš ih zamijeniti njihovom bijelom varijantom i kombinirati na puno, puno različitih načina.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (230 kuna), H&M (40 eura), H&M (28 eura)

Nikako ne smijemo zaboraviti ni na klasične traper hlačice koje se ove godine nose više nego ikad. Hlačice visokog struka naš su osobni favorit, ali ipak predlažemo da hlačice uvijek biraš prema vlastitom obliku tijela. 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara model s perlicama (180 kuna), H&M hlačice visokog struka (30 eura), Zara vintage hlačice(150 kuna), H&M poderane hlačice (30 eura)

Uz hlačice, i traper suknja je dobila svoj moderni update, zbog čega je viđamo na listama svih najpopularnijih ovosezonskih ljetnih trendova. Traper "tregerice" su pak idealan način kako se poigrati s modnim trendovima 90-ih, a obožavat ćeš ih u svim prilikama kad ti nedostaje inspiracije za ljetni outfit. Znaš kako to ide kod kombinezona - cijeli outfit je gotov u jednom potezu! 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (25 eura), H&M (35 eura)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0