Moda

Ljetne modne lekcije 'it' djevojke Karlie Kloss

Stajliš manekenka ima besprijekoran osobni stil, a posebno nam se sviđa njeno ljetno izdanje

Manekenka Karlie Kloss, osim savršenog tijela i lica, može se pohvaliti i odličnim osobnim stilom. Uvijek chic i dotjerana, ali istovremeno ležerna i jednostavna, Karlie je idealan modni uzor, a posebno nam se sviđa njen ljetni stil. Kako biste i vi ovog ljeta postali 'it' djevojka, donosimo vam stilske lekcije lijepe manekenke:

Usudite se kombinirati iste uzorke

 | Autor: Splash Splash

Kompletići su doživjeli veliki modni povratak, a ako vam se ne sviđaju trendy ženska odijela, isprobajte ležerniju kombinaciju jednakih uzoraka.

Traper suknju morate imati

 | Autor: Splash Splash

Kakvo je to ljeto bez traper suknjice? A ove sezone, osim minica, popularne su i suknje srednje dužine, kakvu nosi Karlie. Traper suknja spas je za dane kada ne znate što biste odjenuli, a izgledat ćete stajliš čak i ako ju iskombinirate s običnom bijelom majicom.

I crna može biti ljetna boja

 | Autor: Splash Splash

Iako se ljeti sve vrti oko svijetlih ili jarkih boja, crna također može izgledati odlično, pogotovo kada je riječ o večernjim haljinama.

Ženstveno i sportski

 | Autor: Splash Splash

'Ublažite' cvjetnu haljinu bijelim tenisicama za idealan dnevni gradski look.

Rokerski štih

 | Autor: Splash Splash

U hladnijim ljetnim večerima preko suknjice i topića prebacite kožnu jaknu i podarite kombinaciji dozu rock'n'rolla.

Zaboravite na 'skinny'

 | Autor: Splash Splash

Ljeti zaboravite na uske hlače, a ako već trebate nositi nešto dugačko, izaberite lepšavi, široki model, od laganog materijala. To je ujedno i idealan komad za kombiniranje s 'crop' topovima.

Photo: Splash

Komentari 0