Moda
1/9

LINK predstavio novu mušku kolekciju

Hrvatski modni brend LINK, koji je sa samo dvije kolekcije osvojio hrvatsku modnu publiku, predstavlja mušku kolekciju za sezonu jesen/zima 2013./2014.

 | Autor: „Muška kolekcija za sljedeću zimu i počet će se prodavati u inozemstvu, ali i u našem dućanu. Nastala je kao logičan nastavak na žensku kolekciju. Bila nam je velika želja ozbiljnije se posvetiti muškoj modi. Danas je moda sve više unisex, teško je povući granice i muške komade danas kupuju i žene“, objašnjavaju Ogi Antunac i Zoran Mrvoš.

 | Autor: U nastavku dizajneri objašnjavaju kako su ovaj put dosta obrađivali i sami materijal koji je naknadno gužvan i izbijeljen. Na taj način je izbjegnut efekt izgleda potpuno nove odjeće zbog čega su komadi dobili dodatni urbani element.

 | Autor: „Uvijek je naglasak na kroju, ovaj puta smo puno pažnje posvetili detaljima kao što su kožni umeci, gumbi, cifovi... Isto tako nam je u ovoj kolekciji važna mix&match varijanta, htjeli smo da sve funkcionira sa svime, sve je dio cjeline“, naglašavaju dizajneri.

U galeriji detaljnije pogledajte novu mušku kolekciju LINK by Ogi i Zoran...

Photo: None

Komentari 0