Moda

Leopard, cvjetni, točkice... H&M ima tako lijepe šarene haljine od 225 do 300 kuna koje možeš nositi u svako doba godine

  • Midi haljinu možeš nositi u svakom godišnjem dobu
  • U aktualnoj H&M ponudi smo pronašli jako lijepe primjerke 
  • Leopard, cvjetni te točkice vječni su uzorci koji ne idu nikamo sa scene trendova 

Midi haljina je onaj komad koji imamo u ormaru jer s njim uvijek možemo igrati na sigurnu kartu - ne samo da ih možemo nositi i u zimskim i ljetnim mjesecima, već ovisno o tome hoćemo li je obući, recimo, uz tenisice ili uz salonke te uz kožnjak ili camel kaput, možemo ih nositi u bezbroj prilika i u svakoj biti prikladno odjeveni. 
Još ako pogodimo uzorak, znači da smo ulovili klasičan komad odjeće na koji uvijek možemo računati, a nećemo se utopiti u masi. 
Iako svaka sezona donosi nove trendove, možeš biti sigurna da će tri uzorka - leopard, cvjetni i točkice - još duuugo biti poželjni i baš zato smo iz H&M-ove kolekcije koja donosi zaista fantastične midi-haljine po pristojnoj cijeni odabrali one s tim 'vječnim' uzorcima.

 | Autor: Sve tri haljine stoje po 225 kuna

Dužine do sredine lista, stegnute u struku remenom ili lastikom, ovaj tip haljine pristaje svakoj figuri i odoše ženstvenošću. I da, uz tenisice se pretvara u mladenački casual komad, dok uz gležnjače, pogledaj na slici, izgleda savršeno za situacije kada se želiš ipak malo srediti. 

Možda vas zanima Istinita priča iza slavne 'osvetničke' haljine princeze Diane Rubrika Stars Stars

 | Autor:

Sve tri haljine stoje po 300 kuna

Ovaj model haljine objedinjava mnoge ovosezonske trendove - od blagih puf rukava do volana - ali ipak, nije se pretjeralo. Ova haljina, bilo u cvjetnom, bilo u animal uzorku, izgleda prozračno, fino i ženstveno, a volani koji padaju daju joj posebnu dozu romantike. 

Možda vas zanima Stigla je i crna verzija super popularne Zarine bijele haljine s točkicama. I divna je Rubrika Moda Moda

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0