Moda
1/10

Leona Paraminski zasjala u haljini s golim leđima

Dašak luksuza i glamura s prestižnog svjetskog filmskog festivala u Cannesu mogao se doživjeti u četvrtak, 6. lipnja na "Chivas After Cannes" Partyju u Matis Absolute Loungeu. Leona Paraminski, koja je nedavno i sama prošetala najpoznatijim crvenim tepihom zablistala je u haljini hrvatskog dizajnera Borisa Pavlina koja joj se izgubila na putu za Cannes.

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

Haljina hrvatskog dizajnera Borisa Pavlina uskog je kroja koji je isticao odličnu liniju glumice Leone Paraminski. Crni materijal je bogato ukrašen šljokicama i perlicama u crnoj boji, dok je gornji dio haljine ukrašen nizovima srebrnih perlica. Stražnji dio haljine ima duboki seksi izrez, koji je otkrivao Leonina lijepo oblikovana leđa. Motiv na donjem dijelu haljine asocira na paukovu mrežu i daje dodatnu dozu seksepila. Kao što smo prenijeli, kofer s pripremljenim outfitima za crveni tepih izgubio se putem do Cannesa, a u njemu se nalazila i ova haljina.

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

 

"Da, bio je to peh. Ali prtljaga je nađena odmah drugi dan, tako da sam s koferom punim nenošenih haljina išla doma. Bilo mi je grozno, jer mi je najviše bilo žao zbog Borisa. Imala sam osjećaj kao da sam ga iznevjerila, jer je njemu to dobra reklama i na kraju se sve izgubi. Ali, moram svakako pohvaliti organizaciju jer je Chivasov tim napravio zaista sve za mene da mi pogne u toj nezavidnoj situaciji. Sve što mi je trebalo nabavili su u vrlo brzom roku, tako da nisam ni osjetila da mi nešto nedostaje. Od donjeg rublja i najosnovnijih stvari, preko punjača za mobitel i na kraju haljine za crveni tepih. Imali su cijeli apartman pun samo odjeće i nakita i divnu stilisticu koja mi je dala da sama odaberem i ako mi se ništa ne sviđa da ćemo otići do butika i uzeti Elie Saab haljinu", kroz smijeh je objasnila glumica Leona Paraminski.

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

 

Glumica je za ovu priliku odabrala frizuru i make up u stilu svjetskih glumačkih diva s crvenog tepiha. Kosa je bila zalizana na jednoj strani i s blagim kovrčama prebačena na drugu stranu lica. Oči su bile istaknute mačkastom linijom tuša, a crveni ruž je upotpunio glamurozni make up. Uz blago rumenilo pink nijanse obrazi su imali prirodni izgled i sjaj i make up se jako dobro uklopio uz čitav styling. Jednako kao što je dobro izgledala i na crvenom tepihu u Cannesu.

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

"Već sam prije bila u Cannesu i to 9 dana i tada smo tulumarili i uživali. Ovoga puta je bilo malo luksuznije, iako kraće i imala sam potpuno popunjen i unaprijed isplaniran raspored. Čitave dane ideš po restoranima, jahtama, premijerama, intervjuima, imala sam određen raspored za čitav dan, ali bilo je predivno. Nisam se morala zamarati ničime, jednostavno sam pustila da me vode kuda trebam i uživala u luksuzu i mogućnosti koja se ne pruža toliko često", zaključila je Leona.

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

Kreacija Borisa Pavlina bila je i izbor voditeljice večeri Tatjane Jurić koja je u vatreno crvenoj toaleti posutoj zlatnim šljokicama plijenila pažnju uzvanika. Make up je bio jako dobro usklađen s haljinom, s ružem u boji vina i debelom linijom tuša s kojom je naglasila oči. Frizura s šiškama i jako naglašene obrve dodatno su istaknule crte lica i voditeljica je izgledala odlično.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije i ostale uzvanike s Chivas After Cannes Partyja...

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Komentari 0