Moda 23. svibnja 2013.

Leona Paraminski u izazovnoj crvenoj haljini

Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL.

Leona Paraminski pridružila se u srijedu, 22. svibnja slavnim glumcima i redateljima na jednom od najpoznatijih filmskih festivala, onome u Cannesu. Uoči premijere filma “All Is Lost”, u kojem glavnu ulogu ima slavni Robert Redford, glumica je prošetala crvenim tepihom u prekrasnoj crvenoj haljini.

Leona Paraminski otkrila spol djeteta, a za porođaj odabrala istu bolnicu u kojoj je Meghan Markle rodila Lilibet | Autor: Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL Sada hrvatsku glumicu s kalifornijskom adresom do porođaja dijeli nešto manje od mjesec dana, a ususret prinovi njezin suprug Tin Komljenović i ona u posljednjim su pripremama

Glumica je na 66. Cannes filmski festival došla u organizaciji Chivasa te je dobila VIP tretman, međutim nije sve prošlo tako lijepo i glatko. Kako i sam naziv filma na čiju je premijeru stigla, All Is Lost kaže, tako je i njoj doslovno sve bilo izgubljeno. Naime, tijekom putovanja je izgubila prtljagu koja je sadržavala unaprijed pripremljene kreacije Borisa Pavlina sa svim cipelama, nakitom i dodacima. Srećom, organizacija je brzo reagirala i pobrinula se za nabavu haljine, torbice i nakita, tako da je Leona unatoč ovoj nezgodi zaista zasjala.

 | Autor: Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL

Elegantna dugačka haljina s dubokim dekolteom odlično je isticala liniju mlade glumice. Donji dio je lijepo padao, a dekolte je bio dodatno ukrašen damskom klasičnom ogrlicom. Od nakita se još isticala zanimljiva narukvica koja je bila usklađena clutch torbicom s istim aplikacijama. Make up je zaokružio čitav styling, očima naglašenim debelom linijom tuša i crvenim ružem. Leonina ombre frizura je bila raspuštena, te blago valovita na krajevima i jedina loša točka u stylingu jer smatramo da bi puno bolje izgledala s podignutom kosom. Unatoč frizuri, Leona je izgledala odlično i u rangu sa svjetskim zvijezdama koje su prošetale Cannesom.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije Leone Paraminski na crvenom tepihu u Cannesu...

Na portalu Zdravakrava.hr doznajte kako Leona održava lijepe noge bez celulita.

Komentari 0