Moda
1/17

Leona Paraminski i Boris Pavlin dobitna su kombinacija

Boris Pavlin je svoju stilsku muzu pronašao u popularnoj glumici Leoni Paraminski. Zajednička suradnja započela je prije nekoliko godina, a od tada Leona bira Borisove kreacije za sve važne prigode.

Leonu Paraminski imali smo prilike gledati u brojnim filmovima i serijama, a također nas oduševljava svojim kombinacijama na crvenom tepihu, ali i svakodnevnim izdanjima. Za crveni tepih uvijek bira kreacije Borisa Pavlina s kojim surađuje već nekoliko godina.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

''Naša suradnja je započela zapravo prije mog vjenčanja. Oduvijek mi se svidjela estetika koju Boris nudi i nekako mi se čini da on svaku ženu može učiniti lijepom. A upravo sam i ja željela izgledati lijepo na dan svog vjenčanja pa sam otišla kod njega u showroom vidjeti što nudi'', započinje Leona.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Boris kroz smijeh nastavlja kako se zapravo nije mogao sjetiti kada su točno krenuli zajedno surađivati, ali je vjenčanje bilo prekretnica. Svidjelo mu se što je Leona točno znala što očekuje od vjenčanice, a s obzirom da se radilo o opuštenoj svadbi, takva je bila i vjenčanica.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

''I od tada smo krenuli u zajedničke akcije. Kod Leone je divno što nema posebnih prohtjeva, a sve haljine koje napravim joj se svide. Ipak, vjerujem kako je najljepša bila upravo ona koju je trebala nositi prošle godine na festivalu u Cannesu. Haljina koja joj je stajala kao salivena i s kojom bi osvojila crveni tepih. Ali, haljina se kao i čitava prtljaga - izgubila'', pojašnjava Boris.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Naime, po dolasku u Cannes, Leona je ostala bez svih kofera koje je nosila sa sobom i doslovno bez ičega za odjenuti. U panici je nazvala Borisa, ali ništa se nije moglo učiniti i zatim je uskočila organizacija koja je glumici pronašla sasvim novi styling za tu veliku večer.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

''Ne mogu prežaliti taj događaj. Zaista sam puno putovala i nikada, ali baš nikada nisam izgubila prtljagu i onda se dogodi ovako nešto. Ali nema veze, zato pokušavam iskoristiti svaki veći događaj da zablistam u Borisovim kreacijama'', pojašnjava nasmijana Leona.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Oboje se slažu kako je Hrvatska ipak premalena za događaje koji traže tako elegantan styling, ali ta dva do tri puta u godini kada bude prilike idealni su za raskošne kreacije. Leona nije pretjerano izbirljiva po pitanju krojeva, ali kod boja najviše voli prljavo bijele i bež nijanse.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

''Leona i ja imamo vrlo sličan senzibilitet što se tiče estetike i mislim da smo se tu jako dobro našli i nema problema s dogovaranjem bez obzira o kojoj prigodi se radi. Ipak, najčešće su u pitanju koktel haljine koje odlično funkcioniraju za evente, a ujedno su vrlo elegantne i seksi'', zaključio je Boris.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0