Moda

Lejla i Tarik Filipović – zaštitna lica Zlatarne Križek

Zlatarna Križek osvježava tradiciju poslovanja s novim zaštitnim licima, Lejlom i Tarikom Filipović. Poznati bračni par sudjelovati će svojom prepoznatljivom estetikom i u kreiranju novih kolekcija nakita.

Zlatarna Križek je obiteljsko poduzeće koje njeguje tradiciju te svoja znanja i vještine prenosi s generacije na generaciju. Zlatni i srebrni nakit Zlatarne Križek ističe se prepoznatljivom izradom i dizajnom te uspješno kombinira suvremenost i originalnost s tradicionalnim metodama izrade nakita.

Prateći svjetske trendove i tržište na kojem je prisutna već dugi niz godina, Zlatarna Križek odlučila je pokrenuti suradnju s Lejlom i Tarikom Filipović budući da oni kao obitelj, njihov životni stil, prepoznatljiva estetika te rad na društvenoj sceni u potpunosti odgovaraju slici koju obitelj Križek pažljivo njeguje prezentirajući svoje proizvode.

“Veselimo se suradnji jer za naše potrošače u narednoj godini pripremamo mnogo noviteta - Lejla i Tarik neće biti samo naša lica s reklama, već ćemo zajedničkim snagama dizajnirati i stvarati nakit koji će nositi potpis naših ambasadora. Ovom prilikom mogu najaviti da će prva takva kolekcija nakita biti predstavljena na nadolazećem Sajmu vjenčanja u veljači 2013 godine.”, kazala je Milena
Ćulibrk, voditeljica marketinga Zlatarne Križek.

 | Autor:

Odabirom Lejle i Tarika kao ambasadora glamura, stila i ljepote, Zlatarna Križek svojim postojećim i budućim kupcima želi poručiti da je njihov nakit dostupan svima te da odgovara svim prilikama – od svakodnevnih do posebnih.

“Počašćeni smo i zahvaljujemo Zlatarni Križek što su nas odabrali za ambasadore nakita kojeg proizvode. S veseljem smo prihvatili poziv kada smo vidjeli različite kolekcije koje je zlatarna radila do sada, kada su nas upoznali sa tradicijom i uspjesima na domaćem i stranom tržištu te kad smo čuli planove za budućnost. Lijepo je svoje ime vezati uz ovako kvalitetan brand.” – izjavili su Lejla i Tarik Filipović.

Photo: None

Komentari 0