Moda

Lejla Filipović nosi sivi outfit. Obilježile su ga krokodilske čizme i ELFS sako koji je na dobrom popustu...

  • I sami zimi često odabiremo tamnije modne kombinacije, ali priznajemo da izgledaju posebno dobro kada ih se razbije s nekim upečatljivijim komadom
  • Lejla Filipović je na jednostavan, ali efektan način unijela svježinu u sivi outfit
  • Ovo je samo još jedan dokaz da uz jedan pravi komad odjeće cijela modna kombinacija može dobiti novi, bolji izgled
  • Pročitaj više: Lejla Filipović u elegantnom outfitu spojila je boje koje ne viđamo često zajedno

Siva je definitivno boja kojoj se rado okrećemo tijekom hladnijih mjeseci jer je klasika koja se dobro uklapa sa gotovo svim bojama: Modna kombinacije Lejle Filipović nam je dokazala da siva i crvena također mogu biti dobar spoj, iako ih možda nikada na prvu ne bismo spojili.

Lejla je na događanju pozirala ispred zanimljivog zida u srebrnoj boji, a sa svojim outfitom se uklopila u cijelu priču događanja. Ono što nam je najviše upalo u oko na Lejlinom outfitu je sako modnog dvojca ELFS koji dolazi u sivoj boji s detaljem crvenih pruga koje u njega unose osvježenje i dubinu. 

Foto: ELFS, sako Andrea u sivo-crvenoj boji (prije 350 eura, sada 245 eura) | Autor: ELFS ELFS Foto: ELFS, sako Andrea u sivo-crvenoj boji (prije 350 eura, sada 245 eura) Foto: ELFS, sako Andrea u sivo-crvenoj boji (prije 350 eura, sada 245 eura) | Autor: ELFS ELFS Foto: ELFS, sako Andrea u sivo-crvenoj boji (prije 350 eura, sada 245 eura)

Lejla je sako iskombinirala sa sivim hlačama, crnom torbicom i sivim čizmama na visoku petu u krokodilskom uzorku. Na ELFS stranici je prikazano nekoliko modnih kombinacija na koje se sako može nositi i one su dokaz koliko je svestran ovaj komad. Bilo da je riječ o večernjim haljinama, trapericama i majici ili haljinama za svaki dan, ovaj sako će uvijek izgledati jednako dobro, a komad je koji će te istaknuti u masi.

Foto: ELFS, sako Andrea u sivo-crvenoj boji (prije 350 eura, sada 245 eura) | Autor: ELFS ELFS Foto: ELFS, sako Andrea u sivo-crvenoj boji (prije 350 eura, sada 245 eura) Foto: ELFS, sako Andrea u sivo-crvenoj boji (prije 350 eura, sada 245 eura) | Autor: ELFS ELFS Foto: ELFS, sako Andrea u sivo-crvenoj boji (prije 350 eura, sada 245 eura) Foto: ELFS, sako Andrea u sivo-crvenoj boji (prije 350 eura, sada 245 eura) | Autor: ELFS ELFS Foto: ELFS, sako Andrea u sivo-crvenoj boji (prije 350 eura, sada 245 eura)

Odlična vijest je i to što je sako imena Andrea trenutno na sniženju. Trenutna cijena mu je 245 eura, a može se pronaći na web stranici modnog brenda ELFS

Možda vas zanima Anita Dujić krstila je kćer, a za tu priliku odabrala je ELFS haljinu i brendirane sandale Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram @lejla.filipovic

Komentari 0