Moda

Last minute badić: 3 odlična modela s košaricama pronašli smo u Pepcu za 10 eura

  • Iako vjerujemo da je mnogima već spremna cijela oprema za more i kupanje, nikada nije na odmet dodati još poneki kupaći kostim u kofer
  • Pepco je poznat kao brend koja ima super odnos cijene i kvalitete pa nismo mogli odoljeti kada smo vidjeli da imaju zanimljive modele badića
  • Pepco badići dolaze u nekoliko boja te će svaka od njih lijepo pristajati uz preplanuli ten, ali i podignuti grudi
  • Pročitaj više: Svi trk u Pepco! U ponudi su kratki i slatki setovi u stilu pidžame za samo 17 eura

Iako je najžešća sezona (kupnje) kupaćih kostima već odmakla, ne moraš se brinuti ako još uvijek nisi pronašla idealan model. Kraj srpnja je odlično vrijeme za nabavku s obzirom na to da brojni brendovi već kreću s popustima, ali i jer se još uvijek mogu pronaći zanimljivi modeli. Nekima od nas se godišnji odmor bliži i u tijeku su posljednje pripreme, a za neke detalje uvijek volimo zaviriti u Pepco jer često po nižim cijenama pronađemo ono što nam treba. Sada smo na webu Pepca uočili nekoliko bikinija kojima je cijena zaista prihvatljiva, s osim što dolaze u lijepim bojama koje će naglasiti naš ten, gornji dijelovi bikinija će lijepo oblikovati grudi. Dostupnost ovih modela u trgovinama možeš provjeriti na webu. 

Prvi badić koji smo uočili dolazi u boji breskve s košaricama koje podižu grudi. Ova svijetlo narančasta boja jako će lijepo pristajati uz preplanuli ten, a dolazi u veličinama od S do XL te mu je cijena 6 eura. Uz gornji dio koji je u push up obliku te se veže oko vrata, donji dio je u jednakoj boji te u stilu klasičnih gaćica koje prekrivaju donji dio trbuha i njihova cijena je 4 eura. 

 | Autor: PEPCO PEPCO Foto: Breskva bikini

 | Autor: PEPCO PEPCO Foto: Breskva bikini

 | Autor: PEPCO PEPCO Foto: Breskva bikini

U ovom sličnom stilu, dolazi i bikini u kraljevsko plavoj boji. Plava boja i kupaći u ovoj nijansi vječni su komadi u ljetnoj garderobi, a ovaj model ima naramenice koje idu na ramena što mu daje klasičan i bezvremenski izgled. Ovaj plavi Pepco bikini također ima košarice koje lijepo oblikuju grudi i cijena mu je samo 4 eura. Što se tiče donjeg dijela ovog Pepco bikinija, riječ je o modelu koji je nešto viši te skriva trbuh i pokriva guzu, a cijena mu je također 4 eura i oba dijela dolaze u veličinama od S do XXL.

Foto: Pepco plavi bikini | Autor: Foto: Pepco plavi bikini

Foto: Pepco plavi bikini | Autor: Foto: Pepco plavi bikini

I posljednji bikini koji podiže grudi i zateže sve što želimo da je zategnuto dolazi u plavo bijelom uzorku koji nas podsjeća na valove. Ovaj model također ima čvrsze košarice te naramenice koje idu preko ramena, a malo je zabavnijeg uzorka u odnosu na prva dva bikinija. Pepco bikini u plavo bijeloj boji dolazi u veličinama od S do XXL veličine ta košta 4 eura. Donji dio Pepco bikinija ima povišen struk što je veoma trendi, a opet dovoljno otkriva. Cijena mu je također 4 eura te dolazi u jednakim veličinama kao i gornji dio.

Foto: Pepco, bijelo plavi bikini | Autor: Foto: Pepco, bijelo plavi bikini

Foto: Pepco, bijelo plavi bikini | Autor: Foto: Pepco, bijelo plavi bikini

Foto: Pepco, bijelo plavi bikini | Autor: Foto: Pepco, bijelo plavi bikini

 

 

 

 

Photo: Unsplash/Joey Nicotra

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450