Moda
laneno odijelo

Laneno odijelo savršena je kombinacija za ljeto, a ovaj model je hit među ljubiteljicama mode

  • Lan je odličan izbor za ljetne stylinge zahvaljujući svojoj prozračnosti
  • Hlače širokih nogavica, prsluk i jednostavne tenisice primjereni su za sve situacije
  • U slučaju nižih temperatura, potrebno je samo dodati sako

Odijelo ljeti dobiva sofisticiranu nadogradnju i umjesto sakoa i košulje – nosi se prsluk! Ovakva kombinacija djeluje iznimno elegantno i prozračno, a opet dovoljno ozbiljno da se može nositi i na posao.

laneno odijelo | Autor: Instagram@rougemarin_park Instagram@rougemarin_park

Jer moramo priznati kako je dobro odijelo i dalje najbolji poslovni outfit. Ljetne visoke temperature ipak nam ograničavaju komade na koje smo naviknuli i stoga u spas dolaze lanene opcije. Hlače strogog ravnog kroja sa širokim nogavicama, jednostavan prsluk koji nije preotvoren, a za prohladnije trenutke – odgovarajući sako.

laneno odijelo | Autor: COS COS S lijeva na desno: COS prsluk (869,90 kn), COS hlače (869,90 kn), COS sako (1.130 kn)

ribičke sandale Možda vas zanima Sandale kakve su nekad nosili samo djedovi i bake sad su chic ljetna obuća influencerica Rubrika Moda Moda

Ove sezone poslovnim ali i streetstyle kombinacijama dominiraju minimalističke kombinacije u kojima je upravo prsluk zamijenio košulje i sakoe, a najčešće dolaze u smirenim zemljanim tonovima slonove kosti i pješčanim nijansama.

laneno odijelo | Autor: Instagram@kayleighhjaynefit Instagram@kayleighhjaynefit Posebna čar ovih odijela i razlog zbog kojeg su i svjetske fashionistice poludjele za ovakvom kombinacijom jest što su izrađeni od mješavine viskoze i lana, koja je idealna za visoke temperature. Ne gužva se, hladi i iznimno je udobna za nošenje. Lanena odijela najbolje je nositi uz suptilan nakit, pletenu torbu i upadljive sunčane naočale.

laneno odijelo | Autor: Mango outlet Mango outlet S lijeva na desno: Mango prsluk (249,90 kn), Mango hlače (349, 90 kn), Mango sako (599.90 kn)

Ne čudi kako su prsluci i više nego popularni kao zamjena za sakoe s obzirom na to da vješto upotpunjuju look, ali nas istovremeno sprečavaju u znojenju i izgledaju iznimno moćno. Pravi ljetni power suit mode!

laneno odijelo | Autor: Instagram@whatalexiscooked Instagram@whatalexiscooked

Kako stilizirati crno-bijeli outfit u 5 minuta? Možda vas zanima 7 odličnih crno-bijelih stajlinga koje možeš složiti u 7 sekundi Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@whatalexiscooked

Komentari 0