Moda

Lana super nosi jedan od najpopularnijih trendova sezone

Pjevačica je prava modna inspiracija i definitivno se isplati od nje ukrasti pokoji stilski trik

Zgodna pjevačica često nas oduševi svojim modnim odabirima i s opravdanjem slovi kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. A osim što budno prati trendove, Lana ih i odlično nosi, pa je prava stilska inspiracija mladim, trendy djevojkama. To je posebno dokazala svojim posljednjim outfitima, gdje je hrabro i jako uspješno isprobala jedan od najvećih trendova sezone. Radi se o odvažnom kombiniranju komada u istoj boji ili printu, što Lana radi poput prave modne stručnjakinje.

 

BLING BLING #backstage #LanaKoncert

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Sportski-elegantno "bling-bling" izdanje bilo je savršen izbor za scenski nastup, a ovaj look super bi prošao i u nekom večernjem izlasku. Plava bomber jaknica i hlače u stilu trenirke s apstraktnim printom i šljokicama, već su sami po sebi dovoljno efektni, a Lana je sve dodatno podigla okruglim naušnicama (koje su ove sezone pravi hit), isprepletenim sandalama sa štiklom i superkratkim topićem kojeg je odjenula umjesto majice. Rezultat je look u kojem lako možemo zamisliti i Jennifer Lopez.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

U monokromnoj varijanti ovog trenda Lana je blistala na premijeri filma ljepotica i zvijer. Pjevačica je za ovu prigodu trendu pristupila malo ozbiljnije i ženstvenije, a vjerujemo kako bi mnoge među vama rado ukrale ovaj preslatki baršunasti topić i "matching" suknju iz njenog ormara.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Lana je odlična inspiracija svima koji bi se htjeli odvažiti na ovaj proljetni trend, a u tome vam pomažu i high street trgovine, koje često u ponudi imaju različite odjevne komade u istom printu ili bojama. Zara vam je sve čak i dodatno olakšala, uključivši u svoju ponudu chic kompletiće u crnoj i gingham varijanti.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 229,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 229,90 kn

Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Komentari 0