Moda

Lana Banely - zvijezda prvog dana Kaufland Fashion Weeka

Na prvoj večeri Kaufland Fashion Weeka zavladala je mračna romantika. Svojim modnim odabirom najviše nas je osvojila Lana Banely, a osim nje svidio nam se styling Lejle Filipović i Andree Andrassy.

Lana se ovaj put odlučila na crnu čipku, čiji izbor ne čudi s obzirom na to da je ovaj materijal trenutačno toliko popularan. Međutim, način na koji ju je ona nosila izdvojio je Laninu haljinu od svih primjera crnih čipkastih haljina koje smo imali priliku vidjeli u zadnje vrijeme. Efektna haljina dugih prozirnih rukava svojim je krojem lagano išla u zvono, a voditeljica ju je kompletirala bež salonkama s remenčićima. Svoje egzotično lice naglasila je jednostavnim make upom.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Lejla Filipović se, kao i Lana, odlučila na mračnu romantiku. Ona je pak obukla haljinu otvorenih leđa i ramena, koju je kombinirala crnim otvorenim sandalama, sačinjenim od mnoštva tankih remenčića te malom crnom torbicom. Zanimljivost ove haljine leži u njenom neobičnom kroju. Ovakav napuhani kroj, iznimno je efektan, ali nositi ovakvo što ne bi pošlo bilo kome za rukom. No, Lejla, modna ikona kakva jest, nosila ju je besprijekorno.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

I konačno, za sličnom se inspiracijom povela i Andrea Andrassy, nova Aldukova muza koja se za ovu prigodu odlučila na bluzu spomenutog dizajnera. Kombinirala ju je sa Zarinom suknjom te je tako pokazala kako spoj dizajnerskog imena i high street brenda odlično funkcionira.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Moramo priznati kako su nam se jako svidjele ovakve kombinacije crne boje budući da su pravi krojevi naših fashionistica dali naglasak egzotičnoj strani ove vječne modne boje.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Petar Glebov/Pixsell

Komentari 0