Moda

Lakirane cipele za blistavu jesen

Lakirane salonke, mokasine i gležnjače i ove će jeseni vladati u modnim kombinacijama za svaki dan. Nekada su elegantne lakirane cipele vladale samo na večernjim i gala događanjima, no trendovi se mijenjaju pa su lakirane cipele već neko vrijeme popularan izbor za svakodnevni styling. Lakirane mokasine unose dašak glamura u dnevne kombinacije, dok salonke žene i dalje rado kombiniraju s večernjim toaletama i blještavim nakitom, a sve se češće uključuju i u opuštenije stilove. Pozivamo vas da istražite najnovije kolekcije lakiranih cipela na mass-shoes.com! 

 | Autor:

Od ležernog do poslovnog izgleda 

Lakirane mokasine hit su ove sezone, idealne za dnevne prilike kada bez puno truda želite postići elegantniji izgled. Jedan od najtraženijih trendova, kojeg sve češće susrećemo u modnim kombinacijama za hladnije dane, su lakirane mokasine s platformom. Idealna su mješavina udobnosti i stila, te dodaju dašak chic stila ležernom stajlingu. S druge strane, lakirane salonke uvijek se pokažu savršenim izborom za poslovne outfite, a lako ih kombiniramo s trapericama za ležeran, sofisticiran look. U ovogodišnjim kolekcijama salonki možete pronaći klasične boje, crnu i bež, kao i bogate jesenske boje, od bordo crvene do svijetlo smeđe. Na mass-shoes.com možete pronaći najljepše modele lakiranih salonki renomiranih brendova kao što su Steve Madden, Guess, Les Autres i Upcollection. 

 | Autor:

Više od samog sjaja 

Ove godine u kolekcijama lakiranih cipela moći ćete primijetiti sofisticirane detalje koji unikatnoj cipeli daju dodatnu odvažnost. Riječ je o četvrtastim kopčama s kamenčićima, zanimljivim remenčićima na gornjem dijelu cipele i piramidalnim potpeticama. Za one koji žele obogatiti svoj stajling ovakvim modelima preporučujemo brendove UPCollection i s.Oliver. Za dramatičnije stilove savršene su Tamaris sandale s platformom i remenom oko gležnja. Iako odudaraju od tradicionalne elegancije salonki s ​​tankom potpeticom, one su moderan komad koji će vas zasigurno osvojiti, jer osim što su iznimno moderne, one su i vrlo udobne. 

 | Autor:

Chic gležnjače za jesensko vrijeme 

Klasične gležnjače neizostavna su jesenska obuća, a one lakirane svakako su vrhunac opuštenog, a elegantnog stajlinga za prijelazno doba. Robusne lakirane gležnjače unašu garderobu donose još više jedinstvenog, urbanog karaktera i ako razmišljate kako ih uklopiti u svoje modne kombinacije, nemojte se previše opterečivati tom mišlju. Neka ova obuća govori sama za sebe, jer bilo da ih nosite uz traperice ili suknju, lakirane gležnjače će vašem izgledu biti savršena „točka na i“. 

 | Autor:

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0