Moda 29. listopada 2013.

Lady Gaga ponovno provocira

@ www.splashnews.com.

Lady Gaga posjetila je London, a u ponedjeljak 28. listopada izašla je iz hotela u nesvakodnevnoj kombinaciji. Make up i haljina su vrlo teatralni i neadekvatni za dnevnu kombinaciju, ali kod Gage nas više ništa ne može iznenaditi.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Pjevačica uskoro priprema izlazak novog singla pod imenom 'Venus', a na svojstven način je već krenula s promocijom. Iako se pri izlasku samog albuma 'Applause' činilo kako je Gaga odlučila promijeniti ploču i krenuti avangardnim, ali ne pretjeranim putem- to je bilo kratkoga roka. Ponovno se vratila u svoje prepoznatljive kostimirane kombinacije koje krasi neobičnim dodacima, a ovoga puta je to bila haljina koja izgleda kao da je napravljena od listova kukuruza. Teatralnost haljine je pojačana višeslojnim trakicama na donjem dijelu haljine, a te iste trakice su poslužile i kao instalacija kombinirana uz vitičasti ukras na glavi. Očigledno je da je Gaga išla na modernu varijantu Venere i da joj je to poslužilo kao inspiracija.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Za konačan dojam, Gaga je prekrila lice i ruke bijelim puderom kojim je dobila efekt potpuno golog lica bez trepavica i obrva. Jedina doza boje je ružičasti ruž na usnicama koji je nanesen na način da izgleda ispucano te je time asocirala na staru porculansku lutku. Gaga je godinama sinonim za upadljivost i pretjeranost, ali u posljednje vrijeme nismo sigurni je li se počelo raditi samo o pretjerivanju. Bez obzira na sve, pjevačica i dalje plijeni pažnju gdje god se pojavila, radilo se o minimalističkom stylingu ili sasvim kostimiranom looku.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0