Moda

Lady Gaga nije razočrala: u Veneciji se pojavila se u Dioru, s vrlo dramatičnim pokrivalom za glavu

  • Lady Gaga oduševila je na premijeri filma 'Joker: Folie à Deux' na Venecijanskom filmskom festivalu
  • Njezin film nije pobrao toliko gorljivog pljeska kao njezin izbor toalete za crveni tepih
  • Nosila je Dior, ali to samo po sebi nije tako poseban podatak. Važnija je dramatika cijelog izgleda, a ona je u potpunosti bila u Gaginom stilu

Filmski festival u Veneciji traje, broje se minute aplauza na premijerama najiščekivanijih filmskih naslova godine, ali i nižu plusevi i minusi koje modni kritičari dodjeljuju zvijezdama za outfite odabrane za izlazak na crveni tepih. A veeeeeliki plus i puno pohvala je sinoć zasluženo dobila Lady Gaga. 

Gaga je u romantični grad na kanalima stigla da promovira svoj novi film 'Joker: Folie à Deux', a pred bljeskalicama fotoaparata i publikom koja se naguravala iza fotoreportera zablistala je u Diorovoj kreaciji kojom je dominirao šešir, ako tako možemo nazvati ovo dramatično pokrivalo za glavu.

 | Autor: Piovanotto Marco / ABACA Piovanotto Marco / ABACA Foto: Piovanotto Marco / ABACA

Lady Gaga u Veneciju je stigla sa svojim zaručnikom Michaelom Polanskym

Apsolutno u svom stilu, posebna, izazivajući modni establisment i pomičući granice, pjevačica i glumica izazvala je pravu pomutnju. U najpozitivnijem smislu. Pobrala je pljesak koji je bio i gromoglasniji od aplauza 'Jokeru', barem se tako činilo u tom času. Gaga, pravim imenom Stefani Germanotta, oduševila je u crnoj baršunastoj Dior Haute Couture haljini s dubokim dekolteom i voluminoznom suknjom s "cijevima" od tkanine.

 | Autor: Profimedia Profimedia

Dopunila ju je čizmama brenda Giuseppe Zanotti i gotičkim pokrivalom za glavu najpoznatijeg kitničara na svijetu, Philipa Treacyja. Šešir ima vrhove u špic koji izgledaju kao dva roga dok se čipkasti rub dramatično spušta pred oči. Pogled koji je Lady Gaga kroz njega uputila okupljenima bio je koliko tajanstven, toliko i zavodljiv. 

 | Autor: Piovanotto Marco / ABACA Piovanotto Marco / ABACA

Photo: Piovanotto Marco / ABACA

Komentari 0