Moda

Lady Gaga izgleda doslovno poput zvijezde

Pjevačica Lady Gaga od svojih samih početaka voli provocirati javnost, a u tome ne namjerava prestati. Tako je u ponedjeljak 24. studenog u kasnim večernjim satima ušetala u Pariški klub Vip room odjevena u - zvijezdu.

Nesvakidašnja kreacija ima dva lica. Prva ''faza'' izgleda poput velikih srebrnih krakova ukrašenih šljokicama u kojima se popularna pjevačica koliko- toliko može kretati.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Međutim, u jednom trenutku se krakovi počinju ''napuhavati'', a haljina dobiva lice - zvijezde. Špicasti krakovi pružaju se na sve strane, jednako prema visini i podu, što je dodatno izazivalo poteškoće u kretanju, ali s obzirom da je Gaga nosila i ekstravagantnije komade, to joj nije predstavljalo problem. Iako se uz ovakvu ''haljinu'' teško koncentrirati na bilo kakve detalje, pjevačica je odabrala upadljive crvene lakirane štikle, a kosa je trenutno u crnoj fazi sa strogim šiškama.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Bez obzira na to koliko smo navikli na provokacije koje nam učestalo priprema, ponekada provokacija postaje forsiranje, a upravo je takav dojam ostavila ovom kombinacijom. 

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0