Moda 04. travnja 2014.

Lady Gaga bira retro sako

@ www.splashnews.com.

Lady Gaga je 3. travnja posjetila New York zbog koncerta i nastupa u jednoj televizijskoj emisiji, a pažnju fotografa i prolaznika plijenila je svojim relativno smirenim stylingom.

Osim brojnih poslovnih obaveza, pjevačica je našla vremena i za tečaj joge na Manhattanu na koji se otputila u kombinaciji koja je izgledala kao podsjetnik na osamdesete godine.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Dugi retro sako crne boje sa šarenim uzorcima koji asociraju na akvarel Gaga je uskladila uz klasičnu crnu košulju strogih linija i visokog kopčanja. Donji dio stylinga činile su samo mrežaste čarape bez suknje ili hlača, ali kod Gage bi se iskreno iznenadili kada bi se odlučila za mainstream kombinaciju. Ipak, nedostatak donjeg dijela svakako je ostavio kombinaciju nedovršenom, ali je postignut dojam osamdesetih godina prošlog stoljeća, posebice zbog duljine sakoa.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Najupečatljiviji dio looka zasigurno su crvene antilop salonke na špic i okrugle sunčane naočale. Crna klasična torba svakako je višak u kombinaciji, ali funkcionalnost je očigledno bila na prvom mjestu. Crveni ruž naglasio je blijedu put pjevačice, a voluminozna perika zaokružila je ovu upadljivu, ali za Gagu relativno smirenu kombinaciju koju je odabrala za dnevne obaveze po gradu.

Komentari 0