Moda

L'alingi torbice osvajaju neočekivanim oblicima i zaigranom maštom dizajnerice

  • L'alingi torbice ručno su izrađene, u Libanonu i Italiji, a osvajaju svojom jedinstvenošću
  • Iza brenda stoji Libanonka Alia Zaki Ali koja je odlučila promijeniti karijeru kako bi se posvetila svojoj strasti
  • L'alingi torbice vole i slavne osobe, pa ih često možemo vidjeti i na crvenom tepihu

Poznat kao luksuzni individualistički brend, L'alingi oduševljava svojim modelima torbica u obliku polumjeseca i polusrca koje krasi ručka sa svjetlucavim kamenjem, cirkonima, dijamantima. L'alingi torbice su kompletno ručno rađene u Libanonu i Italiji. Dizajn brenda je neobičan, ali ženstven i strastveno kreiran. Iza brenda stoji Libanonka Alia Zaki koja je odlučila promijeniti svoju karijeru kako bi se posvetila svojoj strasti prema kreativnosti... bez investitora i modnog obrazovanja.

 | Autor: Instagram@lalingilondon Instagram@lalingilondon

Liu Jo torbice Možda vas zanima Liu Jo torbice na sniženju: pronašli smo 21 model, za svaku priliku Rubrika Moda Moda

Svojim brendom libanonska dizajnerica oslobađa svoje unutarnje dijete dok stvara, razigrano spajajući svakodnevne elemente s luksuznima kako bi od svake torbice napravila umjetničko djelo. L'alingi je objavio mnogo funky i nekonvencionalnih dizajna čija je prva kolekcija, inspirirana japanskim pokretom lažne hrane, objavljena 2017. godine. 

 | Autor: Instagram@lalingilondon Instagram@lalingilondon

Od tada nadalje, brend podržava korištenje nekonvencionalnih materijala i u potpunosti prihvaća trendove, ipak zadržavajući svoje korijene. Moto brenda je da 'luksuz i dalje može biti zabavan i individualistički' čime su stekli mnoge klijentice među zvijezdama. Ljubiteljica njihovih torbica je i poznata svjetska influencerica Blair Eadie, koja nosi nekoliko modela. Crna torbica u obliku polumjeseca koju krasi drška satkana od bisera Blair je favorit koji je nosila uz nekoliko svojih elegantnih kombinacija.

 | Autor: Instagram@blaireadiebee Instagram@blaireadiebee

Ovo su trenutno najpopularnije torbice koje su zavladale svjetskim ljetnim kombinacijama!

Dizajnerica ovih popularnih torbica, Alia Zaki Ali je oduvijek bila entuzijastična u stvaranju brenda modnih dodataka koje kreira na način da transformira konvencionalni osnovni artikl u blistav i jedinstven statement komad.

 | Autor: Instagram@blaireadiebee Instagram@blaireadiebee

Alia, libanonska dizajnerica sa sjedištem u Londonu, dospjela je na Forbesov popis 30 mlađih od 30 godina 2021. zbog uspješnog stvaranja brenda torbica L'alingi inspiriranog umjetnošću.

 | Autor: Instagram@chrissyteigen Instagram@chrissyteigen

kroasan torbe Možda vas zanima Slatke gotovo kao istoimeno pecivo! Kroasan torbice i dalje su najtraženije Rubrika Moda Moda

Alia je odrasla u SAD-u i Libanonu, studirala je grafički dizajn i radila za reklamnu tvrtku Leo Burnett, kao i za druge tvrtke za grafički dizajn. Nakon udaje, preseljenja u London i traženja tvornica u Europi i na Bliskom istoku, Alia je konačno uspjela oživjeti svoje ideje i pokrenula L'alingi 2017.

Photo: Instagram@lalingilondon

Komentari 0