Moda

Kylie Minogue zna kako nositi crnu čipku

Australska pjevačica Kylie Minogue, poznata i kao džepna Venera glazbene scene, oduševila je svojim monokromatskim stylingom u četvrtak 28. kolovoza u Londonu gdje je predstavljala novu vodu Glaceau Smartwater.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Za tu prigodu pjevačica se odlučila za jednostavan i nepretenciozan styling u kojem je u prvom planu crna čipka. Uske crne hlače ukrašene su čipkom s vanjske strane bokova što dodaje dozu seksipila ovoj kombinaciji. Gornji dio je također crn, a pletivo je ukrašeno poluprozirnim dijelom koji ostavlja isti efekt.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Cijeli styling Kylie je upotpunila klasičnim crnim salonkama na špic, a nije pretjerivala ni s odabirom modnih dodataka. Odlučila se za decentno zlatno prstenje i tanki lančić. Dašak boje unijela je tek malim crvenim naušnicama. Make up i frizura pratile su styling i izvrsno za nadopunile. Ova kombinacija je prije svega elegantna i profinjena, a igra s poluprozirnim unosi seksipil i zavodljivost, što odgovara imidžu ove poznate pjevačice.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0