Moda 18. kolovoza 2015.

Kylie Jenner - nova zvijezda klana Kardashian-Jenner

Gulliver Image/Getty Images.
1/16

„Jako sam zahvalna Kim što ne dolazi na one revije koje su mi iznimno važne, jer zna da bi na taj način privukla previše pažnje na sebe i maknula medijski fokus s činjenice da ja nosim reviju“, rekla je nedavno Kendall Jenner u jednom intervjuu. Iako se već može pohvaliti titulom jedne od predvodnica nove generacije supermodela, očito se u tom trenutku bojala da će joj polusestra Kim Kardashian ugroziti mjesto na modnoj sceni.

Čini se da isti strah ne dijeli kada je u pitanju modni proboj njene mlađe sestre Kylie. No, ako uzmemo u obzir Kyliein strelovit uspjeh u zadnje vrijeme, Kendall ima jako razloga za brigu oko toga hoće li pasti u drugi plan.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Dok se još uvijek oporavljamo od Kendallinog naglog modnog uspjeha, Kylie Jenner polako osvaja modnu scenu.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Nakon kratkog skoka u dizajnerske vode i kolekcije za Topshop u suradnji s Kendall, uslijedila je Balmainova kampanja za jesen 2015. u kojoj Kylie i Kendall poziraju zajedno. Bilo je samo pitanje vremena kada će Kendallina sestrica odvažiti na ulogu modela, a ovoj suradnji u prilog ide i činjenica da su Balmainove kampanje u kojima poziraju predvodnice nove generacije supermodela i njihove mlađe sestre, trenutačno veliki hit. Nakon kampanje u kojoj su Joan Smalls i Gigi Hadid pozirale sa svojim sestrama, bilo je za očekivati da će Balmain angažirati sestre Jenner.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Nova Balmainova banda predstavlja svježu, raznoliku i otvorenu novu modnu generaciju. Ona zrači snagom, potporom i ljubavlju koju članovi obitelji mogu pružiti jedno drugome“, objasnio je vizualni identitet ovih suradnji glavni Balmainov dizajner Olivier Rousteing.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Kako je krenulo, izgleda da će svaki član obitelji Kardashian i Jenner pokoriti svijet mode ili će bar potpisati ugovor s Estee Lauder i nositi koju reviju za Marca Jacobsa. Ako je spomenuti beauty magnat angažirao Kendall i Caitlyn zašto isto ne bi napravio i s Kylie, da ne spominjemo koliko se dizajneri u zadnje vrijeme vole vezati s celebritijima.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

U tome i jest čar bivanja Kylie Jenner, jer je ona zahvaljujući svojoj poznatoj porodici već ionako celebrity, i u skladu s time može biti što god poželi. Na listi zanimanja kojima se ova 17-godišnjakinja bavi, tako se u zadnje vrijeme našla modna karijera. Na modnim tjednima postaje sve češće lice i to ne u ulozi zvijezde koja sjedi u prvom redu revija, nego u ulozi manekene.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Nakon što je Kendall Jenner osvojila modne piste, a Caitlyn Jenner u zadnje vrijeme puni naslovnice svojim brojnim pokazivanjima u javnosti nakon promjene spola, i Kyle u zadnje vrijeme sve više dolazi u centar pozornosti. Nekad dobro dijete serijala "Keeping up with the Kardashians" sada izlazi iz sjene starije sestre Kendall i polusestre Kim. Osim modne industrije, Kyle se probija u beauty industriji. Osim što lansira trendove poput prirodno povećanih usana, lansira i make up kolekcije sa svojim imenom. Tako se može pohvaliti time da iza sebe ima kolekciju lakova za nokte i umetaka za kosu. Pritom javno priznaje da je radila određene estetske korekcije poput stavljanja umetaka u usne, no isto tako jasno ističe kako njena uloga nije da potiče mlade djevojke da izgledaju kao što ona izgleda, niti tvrdi da je to ispravno.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

A, ako ste mislili da će Kylie tu stati, varate se. Nedavno je izrazila želju za tim da se okuša u glumi, iako joj je fakultet trenutačno primaran.”Trenutačno obožavam dizajniranje I voljela bih nastaviti tu karijeru kada postanem punoljetna, ali gluma je nešto što bi zaista požalila ako ne probam”, otkrila je nova it girl u jednom od intervjua.

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0