Moda

Kviz: Koje cipele najbolje odgovaraju vašem karakteru?

Cipele su poznate kao predmet modne žudnje mnogih žena, a u moru odličnih modela teško je odabrati samo jedan, savršen par za sebe.

Nikada ne možete biti dovoljno pažljivi pri odabiru novih, potencijalno omiljenih cipela jer sasvim sigurno ne želite još jedan par zbog kojeg ćete se kajati jer ste uzalud bacili novce.

Ne uklapaju se dovoljno dobro u vaš stil, neudobne su ili ste shvatili da ipak nisu predivne, sunčano žute boje nego boje senfa, a tu boju jednostavno ne volite. Sve ovo samo su neki od razloga kajanja s kojima biste se mogli suočiti nedugo nakon što s ponosom išetate iz trgovine cipelama.

 | Autor:

No, jeste li znali da cipele mogu otkriti puno toga o vašoj osobnosti i da biste ih trebali birati upravo vodeći se glavnim crtama svog karaktera? Jeste li pobornica klasike i neutralnih boja ili uživate oduzimati dah svojim cipelama? Zapitajte se ova i mnoga druga pitanja te zaigrajte zabavni kviz koji će vam otkriti jesu li za vas vrtoglavo visoke potpetice, platforme, udobne tenisice ili pak nešto drugo.

Ako još uvijek niste kliknuli, kviz se nalazi ovdje.

Photo: arhiva

Komentari 0