Moda

Kultni Simsi dobili su prvu kolekciju odjeće, a potpisuje je Moschino!

  • Nova kolekcija brenda Moschino je inspirirana videoigricom The Sims
  • Kolekciju karakterizira pikselizirani dizajn koji stvara iluziju da je vaša odjeća zapravo dio računalne simulacije
  • U pojedine komade iz ove kolekcije moći ćeš obući i svoje Simse u videoigrici

Jeremy Scott, glavni dizajner Moschina, sklon je u svojim modnim kolekcijama koketiranju s elementima pop kulture. Posljednjih godina talijanska modna kuća stvorila je kolekcije inspirirane likovima poput Barbie, My Little Ponya i Spužva Boba. Ovoga puta se okrenuo svijetu videoigara i udružio s kreatorima kultne video igre dvijetisućitih - The Sims.

 | Autor: Moschino Moschino

Možda vas zanima Možeš li vjerovati da je od prvog izdanja igrice Sims prošlo već 20 godina? Rubrika Life&style Life&style

Igrica je prvi put u prodaju puštena 4. veljače 2000. godine, a u međuvremenu je prodana u više od 6.3 milijuna primjeraka. Zbog toga je postala najprodavanija računalna igrica u povijesti. Igrica je usredotočena na kreiranje života virtualnih ljudi, a igrači su odgovorni za njihov izgled, karijeru i dnevne aktivnosti. Sama stvaraš likove i gradiš im kuće te o tebi ovisi hoće li Simsi imati karijeru i prijatelje. No, svi koji su odrasli uz ovu igricu znaju da nismo uvijek bili najbolji prema njima, već smo im često priređivali spačke i gledali ih kako se utapaju u bazenu ili izgaraju u kuhinjskoj vatri. 

 | Autor: Moschino Moschino

Ususret dvadesetoj godišnjici izlaska igrice, koja će se proslaviti dogodine, Moschino se udružio s kreatorima The Simsa kako bi spojili modu s našim nostalgičnim snovima i kreirali kolekciju potpuno inspiriranu igrom. Od prevelikih majica do šarenih haljina, pa čak i plumbobnih naušnica (zeleni plutajući dijamant iznad Simsove glave koji odražava njihovo raspoloženje), cijela kolekcija sadrži pixelated 2D dizajn sličan originalnoj video igri.

 | Autor: Moschino Moschino

Možda vas zanima Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići Rubrika Moda Moda

Linija također uključuje i sve dizajnerske dodatke koje očekujemo od tvrtke Moschino, poput medvjedića i zlatnog lanca. Doima se da su svi otisci pikselizirani te se stvara iluzija da je vaša odjeća zapravo dio računalne simulacije. Odnosno, izgledat ćete kao avatar za videoigru, ali u stvarnom životu. Kolekcija je već u prodaji.

 | Autor: Moschino Moschino

 

Možda vas zanima Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru Rubrika Moda Moda

No, to nije sve! Osim nas, u pojedine komade iz ove kolekcije možeš obući i svoje Simse. To uključuje The Sims 4 *, The Sims Mobile i od 30. travnja 2019. The Sims FreePlay.

 | Autor: sims sims

 

Photo: Moschino

Komentari 0