Moda

Kristina Burja oduševila zahtjevnu milansku publiku

Modna dizajnerica Kristina Burja predstavila je svoju aktualnu kolekciju u Milanu na Green Fashion Week-u

Green Fashion Week-u glavni je cilj poticati održivi razvoj u modnoj industriji. Ovom internacionalnom projektu kojeg podržava United Nations, naša uspješna dizajnerica priključila se ovog proljeća u Abu Dabiju, gdje je održala dvije revije i predstavila svoj koncept održivog razvoja.

 | Autor: Marilù Venditti Marilù Venditti Osim tkanina koje su ekološki prihvatljive, veliki naglasak je na smanjivanju otpada u samoj proizvodnji. Kristina Burja mnogo pažnje pridaje upravo krojenju kreacija koje su sastavljene iz više dijelova zbog maksimalne racionalizacije. Njezine kreacije dobivaju pozitivne kritike svjetske publike što je veliko priznanje i poticaj za daljnje poslovne korake Krie designa. Promo video Green Fashion Weeka i editorijal, za koji su odabrane Krie design kreacije, snimljen je na atraktivnoj lokaciji "Vertikalnih šuma" u Milanu.

 | Autor: Marilù Venditti Marilù Venditti 10 000 kvadratnih metara šume smješteno je vertikalno na dvije stambene zgrade, a sve u svrhu očuvanja ekologije. Našoj dizajnerici Kristini Burji organizatori su već uručili pozivnicu za proljetno izdanje ovog hvalevrijednog ekološkog projekta Green Fashion Weeka, koji će se održati u Los Angelesu.

 | Autor: Marilù Venditti Marilù Venditti

Photo: Marilù Venditti

Komentari 0