Moda

Krije li se među njima novi Seks i grad? TV serije koje ćete obožavati

Uvijek se veselimo filmovima i serijama s odličnom modom, a ove godine na male ekrane stižu čak četiri serije koje će zadovoljiti potrebe svih fashionistica.

Glavnu ulogu u jednoj od njih ima i omiljena televizijska ikona stila, Sarah Jessica Parker, a ukoliko ste se već poveselili, moramo vas razočarati, jer se ipak ne radi o novim epizodama Seks i grada. Pogledajte iz kojih ćete serija ove godine crpiti modnu inspiraciju:

The Collection

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Ova britanska dramska serija smještena je u modnu kuću u posljeratnom Parizu. Glavnu u ulogu u seriji ima kći slavne Meryl Streep - Mamie Gumer, a možete očekivati mnogo "diorovskih" silueta, bisernog nakita i sanjivih prizora iz modnih ateljea. Datum početka emitiranja još je uvijek nepoznat, a serija će imati osam nastavaka.

Vinyl

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org
Moda iz sedamdestih je u posljednje vrijeme doživjela veliki povratak, a u ovoj seriji, čija se radnja odvija upravo u tom desetljeću, možete pronaći mnogo trapez traperica, retro printeva i vintage komada. Radnja serije vrti se oko glazbene industrije, a smještena je u New York. Glavne glumice, Olivia Wilde i Juno Tempo, moći ćete vidjeti u raznim odjevnim kombinacijama iz sedamdesetih, od disko kombinezona do izvezenih etno komada. Kreatori serije su Martin Scorcese i Mick Jagger te je već započela s emitiranjem.

The Get Down

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org
Serija prati grupu tinejdžera u Bronxu, uključujući i sina Will Smitha, Jadena, a radnja se vrti oko početaka hip hop glazbe. U stvaranju serije uključena je i žena redatelja Baza Lurhmanna, kostimografkinja nagrađena Oscarom, Catherine Martin. U seriji možete očekivati eksploziju boja, uzoraka, disko odijela, satenskih bombera, baršunastih tenisica, a zasigurno će vas inspirirati bar na kupnju traper suknje. Emitiranje serije kreće 12. kolovoza, na Netflixu.

The Divorce

 | Autor: imdb imdb
Sarah Jessica Parker vraća se na TV ekrane, ali u novoj seriji, također smještenoj u New Yorku. I u ovoj seriji, koja prati ženu koja se suočava s teškim razvodom, SJP donosi mnoštvo odličnih outfita i dizajnerskih komada, a zahvaljujući paparazzo fotografijama, saznali smo da i njen novi lik, baš poput Carrie Bradshaw, obožava masivne kapute i klasične siluete. Datum početka emitiranja još uvijek je nepoznat, a u svakom slučaju, veselimo se povratku SJP.

Photo: imdb

Komentari 0