Moda
Krie Design Kristine Burje u Sanremu Krie Design Kristine Burje u Sanremu Krie Design Kristine Burje u Sanremu Krie Design Kristine Burje u Sanremu

Krie Design Kristine Burje u Sanremu

Kristina Burja uspješno predstavlja svoj rad izvan granica Hrvatske, a nakon Rima i Abu Dhabija stigla je u Sanremo

Na pozornici veličanstvenog teatra Ariston, koji je domaćin prestižnog glazbenog festivala Sanremo, predstavila je svoj Krie design. U sklopu događaja Ariston Comic Selfie, Kristina je pokazala dio kolekcije koju je nedavno predstavila na Bipa Fashion.hr Cruise Collection.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

- U Sanremu sam održala selfie fashion show u kojem su manekenke predstavile moj dizajn kroz slikanje selfija. Zanimljivo iskustvo, kao i sam Sanremo koji me očarao i privatno i poslovno. Vlasnik teatra Ariston, gospodin Walter Vacchino ukazao mi je veliku čast smjestivši me u ekskluzivnu garderobu broj 100, koja je rezervirana za zvijezde poput Monice Belluci - ispričala je Kristina Burja koja je u Sanremu imala i ulogu ambasadorice svjetskog projekta Green Fashion Week koji će u listopadu imati svoje drugo izdanje.

Za taj događaj, koji će se održati na atraktivnoj destinaciji, dizajnerica Kristina Burja već priprema kolekciju i veseli se suradnji i druženju s dizajnerima iz cijelog svijeta.

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0