Moda
Krido korzeti

Savršeni za proljeće i ljeto - predivni korzeti domaćeg brenda Krido osvojili su nas na prvu!

  • Korzeti su predivni, ženstveni odjevni komadi koji su uvijek poželjni u svakoj garderobi, a proteklih nekoliko sezona ponovno su na vrhuncu popularnosti 
  • Uz brojne dizajnerske i high street modele, posebno nam se sviđaju oni domaćeg brenda Krido
  • Ručno rađeni korzeti dostupni su u više varijanti, a o tome kako nastaju dizajni te kakve novosti možemo očekivati od brenda Krido, otkrila nam je vlasnica brenda, Dora Balaško

Topliji proljetni dani i ljeto koje nam se približava pozivaju na obnovu garderobe i dodavanje novih predivnih odjevnih komada koje možemo uklopiti u svoje modne kombinacije. Na tom popisu ove je sezone i nezaobilazni korzet, čiji su modeli preplavili kolekcije brojnih brendova. 

Krido korzeti | Autor: Krido Krido

Korzet je vrlo ženstven odjevni komad koji možemo uklopiti u razne outfite, neovisno o stilu ili prigodi te će uvijek predivno naglasiti našu figuru.

Krido korzeti | Autor: Krido Krido

Među mnogobrojnim modelima, ističu se korzeti malog domaćeg brenda Krido, iza kojeg stoji mlada i kreativna Dora Balaško.

"Htjela sam našem tržištu ponuditi bezvremenski statement komad odjeće, vrhunske izrade koji laska svakoj figuri te veliča ženske obline i ljepotu. Odluka je pala na korzet budući da ni sama nisam pronalazila onakav kakav sam zamislila", ispričala nam je Dora o tom što ju je potaknulo na pokretanje vlastitog brenda korzeta.

Krido korzeti | Autor: Instagram @k_r_i_d_o Instagram @k_r_i_d_o

Korzet je odabrala jer ga smatra "najženstvenijim odjevnim predmetom pa je odluka zapravo bila vrlo jednostavna. To što ih nema baš na hrvatskom tržištu je samo bio vjetar u leđa", rekla nam je Dora, koja je ime za svoj brend odabrala simpatično spojivši dio imena svoje prijateljice Kristine te dio vlastitog imena. Novi logo brenda krasi i djetelina s četiri lista, koja je Dori najdraži simbol.

Krido korzeti | Autor: Instagram @k_r_i_d_o Instagram @k_r_i_d_o

Možda vas zanima Bijela majica osnovni je dio garderobe, a Zara ima 4 odlična modela, sa zanimljivim pomakom Rubrika Moda Moda

Krido korzeti | Autor: Krido Krido

Predivni Krido korzeti dolaze u raznim bojama i uzorcima pa tako i onim cvjetnim, savršenim za proljeće, a Dora nam je otkrila i što ju sve inspirira za nove dizajne. "Ponekad su to svakodnevne situacije, ponekad djevojka na ulici, a ponekad i materijal. Ne diktira uvijek kroj koji ću uzorak koristiti. Nekada je to i obrnuto pa novi model proizađe zbog novog materijala za koji zapnem".

Krido korzeti | Autor: Krido Krido

Praktičan i elegantan dodatak na pojedinim modelima Krido korzeta, poput basic black modela, su i rukavi, koji se mogu namjestiti i skinuti po želji!

Krido korzeti | Autor: Krido Krido

Dora nam je objasnila i kako izgleda proces izrade Krido ručno rađenih korzeta koji nastaju u Zagrebu te koje sve materijale koriste: "Iako se na prvu čini lako, sam proces izrade je dosta zahtjevan. Prvo ide ideja, a zatim skica nakon koje kreću dogovori za kroj. Iza dogovorenog kroja idem u biranje materijala. Uvijek biram ugodne, moderne, prirodne i kvalitetne materijale. Probni uzorak uvijek neko vrijeme prvo testiram sama te radim preinake ukoliko su potrebne, dok se korzet ne pokaže savršenim. Svaka nova kolekcija koja izađe je odmah dostupna do isteka zaliha i nema čekanja na izradu".

Krido korzeti | Autor: Krido Krido

Dora nam je otkrila kako uskoro možemo očekivati i nove modele i uzorke Krido korzeta te objasnila i kako se trude da i cijene korzeta budu pristupačne svima. "Cijene korzeta razlikuju se ovisno o modelu, prednarudžbi ili izradi po mjeri".

Što se tiče veličina, Krido je inkluzivan brend koji u svojoj ponudi ima i plus size goddess veličinu kao dostupnu opciju!

Krido korzeti | Autor: Krido Krido

Za sva dodatna pitanja oko pojedinih modela korzeta ili narudžbe, više informacija može se pronaći na službenom Instagram profilu brenda, @k_r_i_d_o, na kojem možemo pratiti i sve novosti, kao i dolazak novih modela!

Krido korzeti | Autor: Krido Krido

Možda vas zanima Vječne "tube" haljine siguran su i chic outfit za toplo vrijeme kojem se vraćamo i ove sezone Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @k_r_i_d_o

Komentari 0