Moda

Kreće novi val sniženja

Zara, Stradivarius, Bershka i Pull&Bear u četvrtak počinju sa sniženjima, a mi smo izdvojili 5 ključnih komada s potpisom ovih omiljenih high street brendova koje bismo si možda mogle priuštiti.

Ta četiri bijela slova na crvenoj podlozi, i velike oznake %, će nas uskoro zatrpati sa svih strana i na površinu će isplivati sav potrošački duh koji smo dugo skrivale u sebi (ili ne :)) baš zato što smo jedva čekale da počnu sniženja. Kako ne biste lutale bespućima trgovina, odabrale smo neke komade u koje vrijedi investirati.

HALJINA BLEJZER (Zara)

Ova fantastična haljina na preklop s otvorenim ramenima i velikim gumbima jedan je od najboljih komada koje smo vidjeli u Zari ove sezone. Možeš ju nositi s i bez hlača, a dolazi u ovoj neodoljivoj boji, što je samo dodatan plus.

 | Autor: Haljina blejzer, 399 kn Haljina blejzer, 399 kn

HALJINA S TANKIM NARAMENICAMA (Zara)

Ovo je još jedan komad koji bi nam dobro došao u ormaru. Prugice i vezica provučena dužinom tijela čine ovu haljinu komadom koji savršeno naglašava siluetu. Definitivno ju možemo zamisliti kao saveznicu za osvajanje i noćne izlaske.

 | Autor: Haljina, 399 kn Haljina, 399 kn

CVJETNO ODIJELO (Zara)

Tko bi mogao pomisliti da jedan high street brend može izvesti ovako dobar komad cvjetnog kompleta? Ako nisi ljubiteljica formalne odjeće poput klasičnih sakoa, haljina i suknji, cvjetno odijelo je izvrstan mogući odabir. Zar ne?

 | Autor: Odijelo gornji dio 399, donji dio 299 kn Odijelo gornji dio 399, donji dio 299 kn

SANDALE S IZVEZENIM CVIJEĆEM (Zara)

Svaka modno osviještena žena ili djevojka koja se voli prošetati po gradskim ulicama savršeno dotjerana, bi si voljela imati par ovakvih neodoljivih sandala. Nadamo se da ih još ima na zalihama, jer su ove cipele još jedan Zarin bestseller.

 | Autor: Cipele, 549 kn Cipele, 549 kn

PLETENA TORBICA (Zara)

Kao što su dizajneri već najavljivali, cekere će zamijeniti neodoljive ljetne torbe od jute s malim preklopom. Ovaj model sa Zarinim potpisom dolazi u divnoj pastelnoj boji i sigurne smo kako će pristajati različitim stilovima u odjevanju.

 | Autor: Torbica, 349 kn Torbica, 349 kn

KIMONO S CVJETNIM UZORKOM (Bershka)

Divne pastelno plave boje, neodoljivog floralnog uzorka i savršene dužine koja može pristajati baš svakom obliku tijela, ovaj kimono se nametnuo kao hit komad u Bershkinoj ponudi.

 | Autor: Kimono, 169 kn Kimono, 169 kn

PRUGASTO ODIJELO S KRATKIM HLAČAMA (Bershka)

Volimo ovaj neodoljivi spoj kratkih hlača i klasičnog blejzera, a ovaj komplet izgleda doista fantastično. Možeš ju kombinirati s crop topom, jednostavnom majicom ili čak prugastom majicom vodoravnih pruga.

 | Autor: Blejzer, 249 kn i hlačice, 129 kn Blejzer, 249 kn i hlačice, 129 kn

TOP PO UZORU NA DIOR (Bershka)

Već su sve modne blogerice nosile crni uski top koji podsjeća na grudnjak, koji na ramenicama ima ispisan Diorov logo. Pristupačnu verziju možeš pronaći u Bershki koja izgleda doista dobro, a moguće ga je kombinirati na više načina.

 | Autor: Top, 99 kn Top, 99 kn

TRAPEZICE OD JEANSA (Bershka)

Tko voli trapezice, neće odoljeti ovom spoju svijetlog trapera i širokih zvonastih nogavica. Ove hlače su savršene za ljeto, a genijalno se mogu upariti s platformama kako bi noge bile duže i vitkije nego ikad. A tko to bar nekada nije poželio?  | Autor: Trapezice, 299 kn Trapezice, 299 kn

BIJELI KOMBINEZON OD ČIPKE (Bershka)

Ovaj kratki bijeli kombinezon s tankim naramenicama je romantični komad koji će dobro doći gotovo svakoj ljetnoj garderobi. Odlično izgledaju spuštena ramena na rukavima, a mali volani dodatno naglašavaju romantičnu estetiku.  | Autor: Kombinezon, 249 kn Kombinezon, 249 kn
 

JAKNA S UOČLJIVIM NATPISIMA (Pull&Bear)

Ovaj komad smo zamijetili još ranog proljeća. Bijeli punk natpisi i oversized kroj čine ovaj komad idealnim saveznikom za ljetne festivale, a i savršeno se slaže uz jeans.

 | Autor: Jakna, 499 kn Jakna, 499 kn

JEDNODIJELNI KUPAĆI KOSTIM (Pull&Bear)

Ovaj jednodijelni badić je sve što je potrebno za jedan ljetni tulumim. Ako još niste isprobale jednodjelne badiće, predlažemo ovaj. Da, totalno ga možemo zamisliti kako se nosi uz kratke hlačice, kratku suknjicu ili trapezice.

 | Autor: Jednodijelni kupaći kostim, 149 kn Jednodijelni kupaći kostim, 149 kn

PALAZZO HLAČE S PRUGICAMA (Pull&Bear)

Ima li što ljepše od ljetnih širokih hlača koje ne mogu biti ugodnije, a možemo ih nositi i na posao? Ove koje dolaze posebno su nam zapele za oko jer se sastoje od klasične kombinacije bijele podloge i crnih tankih prugica koje čine noge izvrsno dugima.

 | Autor: Hlače, 149 kn Hlače, 149 kn

AVIJATIČARSKE SUNČANE NAOČALE ŽUTIH STAKALA (Pull&Bear)

Ovo naočale su priznajemo, ovosezonski trend. Ali nekada od klasičnih trendova ne treba bježati. Podsjećaju na kul sedamdesete, omiljeno nam modno povijesno razdoblje.

 | Autor: Naočale, 79 kn Naočale, 79 kn

SANDALE NA VEZANJE GINGHAM UZORKA (Pull&Bear)

Obožavamo praktična vezanja oko noge, a ovakav par cipela savršeno odgovara minijaturnim dužinama, poput kratkih hlačica ili mini suknje.

 | Autor: Sandale, 299 kn Sandale, 299 kn

BALONER ŠIROKOG KROJA (Stradivarius)

Kako baloner nikada ne izlazi iz mode i klasičan je komad koji uvijek dobro dođe, dobro je nabaviti jedan, pa makar ne klasičnog pomaknutog kroja. Zašto baloner u ljeto? Jer će ti na jesen zasigurno trebati, a zašto ne bi odabrala jedan koji je trendi i uz to će biti prilično snižen?

 | Autor: Baloner, 199 kn Baloner, 199 kn

KOMBINEZON OTVORENIH LEĐA (Stradivarius)

Što je više seksi na ženi nego li leđa? A kada ta gola leđa vidimo u izvrsnom crnom kombinezonu delikatnog uzorka, definitivno želimo da bude i dio našeg ormara. Nosi se na ravne sandale i blago podignutu kosu, naravno.

 | Autor: Kombinezon, 229 kn Kombinezon, 229 kn

ASIMETRIČNA SUKNJA (Stradivarius)

Za one koji su žalili što više nema asimetričnih suknji - imamo dobru vijest. Dobro ste primjetili da su se suknje asimetričnog kroja vratile u modu. Ova koju predlažemo ima nekoliko odlika - kombinaciju plavo bijelih pruga i to različite velIčine, asimetričnu dužinu i hrpu volana oko ruba, baš poput plesačice flamenca. Briljantno za ljeto!  | Autor: Suknja, 249 kn Suknja, 249 kn

SANDALE NA VEZANJE U BOJI (Stradivarius)

Ove sandale, u kombinaciji nekoliko boja i vezanjem oko gležnja, čini nam se baš kao idealna ljetna cipela. Također, minijaturna peta omogućava nesmetano hodanje u ovim sandalicama po cijeli dan.  | Autor: Sandale, 249 kn Sandale, 249 kn

PLAVA CLUTCH TORBICA S APLIKACIJAMA (Stradivarius)

Kako izgleda kada torbica dobije lice? Baš nekako ovako. Doista smo oduševljeni ovim komadom koji bi mogao podignuti svaku ljetnu kombinaciju.

 | Autor: Torbica, 119 kn Torbica, 119 kn

Photo: Stradivarius

Komentari 0