Moda
Reserved jakna

Kratka jakna iz Reserveda ima totalno chic kroj. Odličan je komad za prijelazno razdoblje

  • Jakne od prave i umjetne kože klasičan su odjevni komad koji nosimo na proljeće u raznim outfitima
  • U Reservedu smo pronašli model kraćeg dizajna i to u savršenoj neutralnoj nijansi!
  • Odlično pristaje uz sve modele traperica, ali i haljinama daje jako cool efekt

Blazeri, baloneri, traper jakne te jakne od prave i umjetne kože najpopularniji su izbor jakni koje volimo nositi u proljeće, a modeli u neutralnim bojama, svjetlijim ili tamnijim, najdraži su nam jer ćemo ih najlakše uklopiti u sve modne kombinacije.

Reserved jakna | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, jakna od umjetne kože

Uz klasične crnu, bijelu i smeđu, trenutno jako popularnu sivu te elegantnu tamnoplavu, odlična neutralna nijansa u svjetlijem tonu koja je jednako prilagodljiva te može biti i suptilniji izbor od bijele je nježna krem. Upravo u toj nijansi je i model kratke jakne od umjetne kože, koji smo pronašle u novoj Reserved kolekciji, a u trgovini i online dostupan je po cijeni od 35,99 eura.

Reserved jakna | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, jakna od umjetne kože

Jakna kraćeg kroja ima klasičan ovratnik u stilu košulje, duge raglan rukave s prilagodljivim manšetama, nalik na one koje najčešće krase balonere te dvostruko kopčanje pritisnim gumbima u istoj boji.

Reserved jakna | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, jakna od umjetne kože

Foto: Mohito, motoristička jakna u žarko ružičastoj boji Možda vas zanima Romatika i motoristička jakna? U Mohitu smo pronašli bajkerske jakne u nijasnama ružičaste Rubrika Moda Moda

Reserved jakna | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, kratka jakna od umjetne kože (35,99 eura)

Super će izgledati u casual kombinaciji s trapericama i primjerice retro modelom tenisica, poput ultra popularnih adidas Samba modela, no sjajno će se uklopiti i u elegantnije kombinacije, s midi haljinom i cipelama ili čizmama s visokim potpeticama. Jedva čekamo ovu Reserved jaknu uklopiti u stylish outfite na proljeće!

prijelazni outfit Možda vas zanima Kako preživjeti "lažno proljeće": najbolje kombinacije za prijelazno godišnje doba Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0