Moda
Kraljica boho chica napunila je 43 godine: Sretan rođendan, Kate Moss! Kraljica boho chica napunila je 43 godine: Sretan rođendan, Kate Moss! Kraljica boho chica napunila je 43 godine: Sretan rođendan, Kate Moss! Kraljica boho chica napunila je 43 godine: Sretan rođendan, Kate Moss! Kraljica boho chica napunila je 43 godine: Sretan rođendan, Kate Moss! Kraljica boho chica napunila je 43 godine: Sretan rođendan, Kate Moss! Kraljica boho chica napunila je 43 godine: Sretan rođendan, Kate Moss! 1/9 Kraljica boho chica napunila je 43 godine: Sretan rođendan, Kate Moss! Kraljica boho chica napunila je 43 godine: Sretan rođendan, Kate Moss!

Kraljica boho chica napunila 43 godine: Sretan rođendan, Kate Moss!

Da je Kate više od obične manekenke dokazuju njeni brojni uspjesi na drugim modnim poljima

Svejedno je ima li 23, 43 ili 63 godine, jer neke će stvari uvijek ostati iste: Kate Moss je trajno blago čovjekove modne civilizacije i njezina pop-kulturna osovina. Može li se takva ocjena zaslužiti samo izgledom? Jasno da ne može. 

 | Autor: Getty Images Getty Images
Da je Moss samo lijepa manekenka talentirana za modeling, ne bi od svoje četrnaeste do danas ostala u vrhu modnog svijeta, s perspektivom da tu i dalje ostane. Ne bi je portretirao slavan slikar Lucian Freud. Ne bi je kipar Marc Quinn ovjekovječio u čistom zlatu! I ne bi se pojavila na više od 300 naslovnica svjetskih časopisa. 

 | Autor: W Magazine W Magazine
Zajedno s Naomi, Cindy i Claudijom u devedesetima je definirala termin "supermodel", ali i obilježila to modno desetljeće odličnim osobnim stilom, kojeg bismo danas rado iskopirali.

 | Autor: Getty Images Getty Images

U galeriji pogledajte neka od njenih najupečatljivijih izdanja, a sigurni smo da će ih i u budućnosti biti još mnogo.

Photo: Getty Images

Komentari 0