Moda

Kožni baloneri sve su popularniji: u ovih 8 chic modela ćeš izgledati jako dobro

Već nekoliko sezona kožnati baloneri nameću se kao neizostavan odabir voliš li odvažne kombinacije koje privlače pozornost. Naime, bez obzira na to što nosiš ispod, baloner će izvući situaciju i tvoju kombinaciju pretvoriti u chic modnu priču. Kada se radi o svakodnevnim stylinzima, predlažemo sljedeće. Odluči se za najdraže traperice koje upotpuni klasičnim finijim džemperom, a možeš birati i bluze. Što se tiče cipela, u toplijim mjesecima glasamo za balerinke, dok smo sada vjerni gležnjačama ili čizmama. Sve skupa zaokruži s jednostavnim modnim dodacima i balonerom kao „točkom na i“ koja će sve podići. Kod večernjim kombinacija, kožnati baloneri idealno se kombiniraju s mini haljinama, efektnim materijalima, a u ovom slučaju slobodno se poigraj i s nešto upečatljivijim komadima nakita.

Kako bismo provjerili kakva je ponuda spomenutih modela balonera - zavirili smo u najdraže high street i high end adrese te izdvojili ponešto za svačiji džep. Boje su uglavnom zagasite, s naglaskom na crnu i smeđe tonove, no vjerujemo da će nadolazeće proljetne kolekcije ipak donijeti nešto razigraniji kolorit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy)

Dotad, uživamo u zagasitim nijansama koje su moćne i odvažne, a ako se i tebi sviđa takva estetika, sigurno ćeš pronaći svoj favorit kožnatog balonera u nastavku!

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (69,95 eura)  | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved (89,99 eura)  | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: Mytheresa, Saint Laurent (10,000 eura)  | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka (34,99 eura)

Možda vas zanima Toteme kaput ili Edited kaput? Možemo se igrati "pronađi razliku", ali najveća je u cijeni Rubrika Moda Moda

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius (49,99 eura)  | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: Mytheresa, Bottega Veneta (4,140 eura)  | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti (349 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango (379,99 eura)

Photo: Zara

Komentari 0