Moda

Kožna jakna: komad bez kojeg ne možemo zamisliti jesen

Kožna jakna je komad koji baš nikad neće izaći iz mode, a kako nas brendovi svake godine iznenade novim genijalnim modelima - pravo je vrijeme za shopping!

Posljednjih je dana ljeto otišlo na zasluženi godišnji odmor pa nam definitivno treba jakna. A ima li boljeg komada od kožnate jaknice? Nije važno je li od prave ili od imitacije kože, ova jaknica je okosnica dobrog stila. Baš zato je pravo vrijeme za kupnju novog komada koji ćeš obožavati kroz cijelu jesensku sezonu. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (300 kuna), H&M (600 kuna), Zara (300 kuna)

Iako smo prilično sigurni das u svom ormaru već imaš jednu klasičnu crnu kožnu jaknu, možda je ipak vrijeme da svoj kultni komad zamijeniš novijom, modernijom verzijom. Ili možda jednom kožnom jaknom u boji? Jao, kako je teško odlučiti se!

 | Autor: miss7 miss7 Replay jakna s printom (4250 kuna) i klasična crna (3400 kuna)

Moramo priznati da je klasična biker crna jakna ipak najbolja investicija zato što ćeš je nositi svugdje i stalno. Dobro izgleda i u dnevnim, ali i u večernjim kombinacijama. Svaki outfit s njom izgleda više cool, a svaka djevojka opasno i trendi.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (200 kuna), H&M (500 kuna), Bershka (350 kuna)

Sve malo odvažnije djevojke mogu se poigrati s kožnatom jaknom i odabrati komad u boji ili pak sjajnog materijala. Ove su godine (ponovno) popularna naglašena ramena i strukturirani modeli. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (900 kuna), Replay (4250 kuna) i Topshop (505 kuna)

Bez obzira na sve, koju god odabereš, od prave ili umjetne kože - ovu ćeš jaknicu obožavati, nositi i voljeti još dugo nakon završetka jesenske sezone.

Photo: Zara

Komentari 0