Moda

Košulja i džemper omiljena su jesenska kombinacija, a Mango je ta dva komada vješto spojio u jedan

  • Kombinacija košulje i džempera jedna je od najpopularnijih u hladnijim mjesecima 
  • Svi ju volimo jer je bezvremenska i elegantna, a pritom nas, zbog slojevitosti, lijepo grije. No, ponekad nam ta slojevitost nije potrebna ili iz nekog drugog razloga ne želimo nositi dva odjevna komada odjednom, ali ipak želimo izgledati stylish
  • Tom je 'problemu', odlučno doskočio Mango u čijoj smo ponudi pronašli dva džempera koji imaju ušivene samo one dijelove košulje koji su vidljivi 
  • Pročitaj također: Ono što je kratka bijela majica ljeti, to je bijela košulja ujesen: 10 najljepših bijelih košulja

Čim dođu nešto hladniji mjeseci, jedna od prvih odjevnih kombinacija za kojom posežemo, definitivno je ona s džemperom i košuljom koja ispod njega proviruje. Ova je kombinacija tako svestrana i možemo ju nositi na bezbroj načina i u brojnim prilikama, od onih svakodnevnih, casual pa do onih ozbiljnijih. Iako ovu kombinaciju nismo nikada propitkivali i sasvim nam je uobičajeno bilo odjenuti košulju, preko nje džemper, sve malo popraviti da kragna lijepo stoji i da se ispod ne vide nabori od košulje te nastaviti s danom, sada smo shvatili da sve može biti puno jednostavnije. 

Naime, scrollajući Mango internetskom trgovinom, uočili smo dva džempera koja na sebi imaju prethodno ušivene samo one dijelove košulje koji se inače vide ispod džempera. 

 | Autor: mango mango Foto: Mango, džemper s ušivenom košuljom (39,99 eura)

 | Autor: mango mango Foto: Mango, džemper s ušivenom košuljom (39,99 eura)

Prvi komad koji nam je zapeo za oko je onaj koji kombinira džemper u krem boji s plavom košuljom na bijele prugice. Dijelovi košulje koji se vide na ovom komadu su samo kragna i tri gornja gumba koji proviruju iznad V izreza na džemperu te donji rub koji ostavlja dojam da košulja nije zataknuta u hlače. 

 | Autor: mango mango Foto: Mango, džemper s ušivenom košuljom (49,99 eura)  | Autor: mango mango Foto: Mango, džemper s ušivenom košuljom (49,99 eura)

Drugi džemper dolazi u tamnoplavoj, gotovo crnoj boji i u kombinaciji sa svjetloplavom košuljom bez ikakvog uzorka koja se, u gornjem dijelu, može otkopčati. Za razliku od prvog, krem džempera, ovaj nam djeluje nešto deblje te ima i puno veći V izrez. Također, na ovom džemperu ovratnik seže do ramena. 

Oba ova džempera dolaze u veličinama od XS do XL, a cijena im iznosi 39,99 eura za krem džemper te 49,99 eura za crni džemper. Mislimo da je ovo sasvim fer cijena za ovako pametno iskombinirane komade. 

Photo: mango

Komentari 0